Fotballskoletradisjonen

Publisert 30. juni 2024 | Fotballutdanning | Fotballskoler | Fotballskoletradisjonen

God og riktig fotballaktivitet la grunnlaget for en knallgøy sommerferieuke med Fana IL Fotball.

Tradisjonen tro valgte et stort antall spillere å tilbringe første uken av sommerferien på Nesttun Idrettsplass for morsom og lærerik fotballaktivitet.

Et dusin fotballskoletrenere var håndplukket av en stor mengde positive ungdommer på Nesttun Idrettsplass. Kremen av norsk ungdom tok rollen som spillerutvikler i fem dager til ende. For med ti lange treningsøkter var målet at spillerne skulle få et stort utbytte - både sportslig og sosialt.

Forkjærlighet for kvalitetstrening
Fotballskolen dro som vanlig veksel på daglig leder Mads Vik Tvedte sin forkjærlighet for kvalitetstrening i barnefotballen. Med et forhåndsbestemt og detaljert bibliotek av øvelser hersket det liten tvil om hvilke fotballferdigheter som skulle dyrkes og hvordan dette skulle skje.

Fana IL Fotball har lenge fokusert på at klubbens fotballskoler skal ha en stor påvirkning på spillernes ferdighetsutvikling - med særlig vekt på å drive, vende, skyte, utfordre, finte og drible. Selve gjennomføringen fulgte som alltid et stramt tidsskjema da god og riktig fotballaktivitet skal være hovedingrediensen for å ha det knallgøy.

Solen strålte
Allerede uken i forveien ble det klart at yttertøyet trygt kunne forbli i hjemmet og at man i stedet skulle huske å pakke solkrem med høy faktor. Meterologisk institutt kunne allerede mandag morgen trygt klappe seg selv på skulderen da det ble klart at spådom ble til virkelighet - gradestokken passerte det magiske tyvetallet og solen strålte stort sett samtlige av ukens fem fotballskoledager.

Mettet to hundre mager
Klubbens samarbeidspartner og matforsyner Le Chef mettet to hundre mager med næringsrik mat til å gi sårt trengt energi for dagen - alt sammen koordinert av klubbens mesterkokk Simina Elena Radoi. Trygt akkompagnert av fotballskolefavoritten Litago gjorde at den store majoriteten var strålende fornøyd med bordsete i gymsalen.

Gjensynsglede i august?
Tiden gikk nesten altfor fort på Nesttun Idrettsplass denne uken. Flere brukte derfor god tid på å ønske gode venninner og kamerater en god sommer når fredagen kom.

Heldigvis var så og si alle var fast bestemt på at man garantert kom tilbake på en eller flere fotballskoler i august hvilket naturligvis er en styrkebeskjed til Fana IL Fotball som tilrettelegger for gjensynsglede i august.

Fra torsdag 1. august gjennomføres det blant annet Sommerferiefotball på Nesttun Idrettsplass - her velger man selv hvilke dager spillerne ønsker å delta.

Fotballskoledager første uken i august

Mot slutten av sommerferien blir det en ny fotballskoleuke på Fana Tine Fotballskole fra torsdag 8. til onsdag 14. august med to hviledager lørdag og søndag.

Mer om Fotballskoler

Fotballskoledager første uken i august

Publisert 12. juli 2024

Fana IL Fotball ønsker velkommen til lærerike fotballskoledager de fem første hverdagene i august.

Slik gjennomføres Fana Tine Fotballskole

Publisert 23. juni 2024

Ventetiden er over og nedtellingen til Fana Tine Fotballskole kan endelig starte.

Fotballskoleplassene går unna

Publisert 17. juni 2024

Fotballskolene på denne siden av sommeren nærmer seg fulltegnet, mens aktiviteten i august begynner å fylles opp.

Påmelding til sommerens fotballskoler

Publisert 28. mai 2024

Fana IL Fotball ønsker velkommen til Fana Tine Fotballskole i både juni og august.

Fantastisk Fredag: Planleggingsdag og fotballskole

Publisert 7. mai 2024

Fana IL Fotball ønsker velkommen til fotballskole på Bergen kommune sin planleggingsdag i mai.

Pangstart på påsken

Publisert 28. mars 2024

Med et tydelig og godt fokus på ballbehandling ble tre fotballskoledager gjennomført med stor bravur.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram