Fortsatte fotballskoletrenden

Publisert 15. august 2020 | Fotballutdanning | Fotballskoler | Fortsatte fotballskoletrenden

Fotballskoleuken før skolestart ble til slutt eventyrlig med gode treninger og ellevilt sommervær.

Fotballskolene i hver sin ende av sommerferien har for mange blitt en god og viktig fotballtradisjon. For mange var det et første gjensyn med gamle venner og nye bekjentskap etter fellesferien. Riktignok har Fana IL Fotball opprettholdt aktivitetstilbudet i hele sommer med både løkkefotball og Sommerferiefotball, men augustutgaven av Fana Tine Fotballskole er vanligvis ekstra spesiell.

Fana Tine Fotballskole har de siste årene holdt et gjennomgående høyt nivå med et sterkt fokus på god og riktig fotballaktivitet som en god grunnmur. Dette kombinert med at værgudene nesten var i overkant rause gav et godt utgangspunkt for en ny perfekt fotballskoleuke. Uendelig mange ballberøringer og sydentemperatur er alltid en sikker vinner på Nesttun Idrettsplass.

Gjennomføringen bygget ikke uventet på suksess og gode erfaringer fra tidligere år - helt tilbake til da dyktige Tommy Myksvoll var fotballskolesjef på 90-tallet. I mer moderne tid har sportslig leder Mads Vik Tvedte overtatt stafettpinnen og planlagt fotballskoledagene i detalj med konkrete øvelser tilpasset spillernes fysiske og psykososiale utvikling. Derfor stod avgjørende individuelle ferdigheter i høysete gjennom hele uken - drive, vende, skyte, utfordre, finte og drible. Takket være tunge investeringer av nærmere 50 småmål kunne spillerne terpe på disse ferdighetene gjennom mange forskjellige varianter av smålagsspill - trolig den mest effektive måten å stimulere til best mulig utvikling for den enkelte spiller.

Spillerne imponerte dessuten stort gjennom hele denne utgaven av Fana Tine Fotballskole. Fra begynnelse til slutt var det nemlig svært god intensitet til tross for et kravstort fotballskoleprogram og høy temperatur i solsteiken. Med lek som den primære innlæringsmetode var mye spilleglede å spore blant deltakerne. 25 morsomme og fartsfylte timer fløy fort avgårde sammen med nøye utvalgte fotballskoletrenere - alle var flotte forbilder og gode læremestre.

I sum gav fotballskoleuken mer mer enn spillere, trenere og ledere kunne ønske seg på forhånd. Det var derfor veldig riktig og fortjent å markere dette med å overlate servering av lunsj til klubbens samarbeidspartner Peppes Pizza. Nærmeste venter nå skolestart, men Fana IL Fotball ønsker alle spillerne velkommen tilbake til fotballskoler i alle ferier så vel som planleggingsdager.

Mer om Fotballskoler

Påmelding til sommerens fotballskoler

Publisert 31. mars 2024

Fana IL Fotball ønsker velkommen til Fana Tine Fotballskole i både juni og august.

Pangstart på påsken

Publisert 28. mars 2024

Med et tydelig og godt fokus på ballbehandling ble tre fotballskoledager gjennomført med stor bravur.

Påskeferie + fotball = påskeferiefotball

Publisert 11. mars 2024

Fana IL Fotball innleder påskeferien med tre knallgøye fotballskoledager på Nesttun Idrettsplass.

Veldig vellykket vinterferiefotball

Publisert 4. mars 2024

Flust av spillere hadde en lærerik, utviklende og morsom vinterferie på Nesttun Idrettsplass.

Vinterferie + fotball = vinterferiefotball

Publisert 18. februar 2024

Fana IL Fotball ønsker velkommen til en gøy og utviklende fotballskole i vinterferien.

Et vinnende fotballskolekonsept

Publisert 12. februar 2024

Ingenting overlates til tilfeldighetene på tiltakene som arrangeres i skolens ferier såvel som planleggingsdager.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram