Ferdighetsutvikling og nye vennskapsbånd

Publisert 5. mars 2023 | Fotballutdanning | Fotballskoler | Ferdighetsutvikling og nye vennskapsbånd

Flust av fotballskolespillere tilbrakte vinterferien på Nesttun Idrettsplass.

Skolens vinterferie var ikke mange minutter gamle da nærmere tredve fotballskolespillere var klar for å erstatte tradisjonell klasseromsundervisning på best mulig måte - nemlig med en ball i beina. Selv om morgenstøvet knapt var tørket fra øyekroken var det åpenbart at samtlige var klar for en uke med både læring og moro.

Gjentakelse med variasjon
Suksessoppskriften med å maksimere antall ballberøringer og valg ble selvfølgelig benyttet på årets Vinterferiefotball. Fokuset var som alltid på å utvikle spillernes evne til å drive, vende og utfordre med ballen - gjentakelse med variasjon krydret med gjennom morsomme leker og intense konkurranser.

Foruten brøytekanter langs banen og at morgenfrosten fortsatt satt i var det lite som minnet om vinter, snø og slaps. Faktisk var det mye nærmere påskestemning med strålende solskinn og temperaturer som krøp opp mot tosifret. Etter de siste måneders grå og regntunge hverdager ble solstrålene mottatt med stor glede blant store og små.

Spillere fra fjern og nær var også denne gang en del av Vinterferiefotballen da klubbtilhørighet ikke begrenser deltakelsen og den gode fotballaktiviteten ble dermed utøvd med nye og gamle venner. Sammen knyttet flere vennskapsbånd med unge lovende fra andre miljøet hvilket i seg selv var en stor gevinst.

Egen mesterkokk
Som vanlig var Fana IL Fotball sin egen mesterkokk Simina Elena Radoi klar til å servere de unge og ivrige et varmt og mettende måltid til lunsjtider hver eneste fotballskoledag. Med ferske ingredienser ble maten laget fra bunnen av og sørget derfor for at næringsrik kvalitetsmat forsynte spillerne med energi og humør til fem timer lange fotballskoledager.

Da fredagen til slutt kom hadde noe de fleste fått dekket fotballbehovet for uken - og alle var en solid porsjon læring og mestring rikere.

Mer om Fotballskoler

Fotballskoledager første uken i august

Publisert 12. juli 2024

Fana IL Fotball ønsker velkommen til lærerike fotballskoledager de fem første hverdagene i august.

Fotballskoletradisjonen

Publisert 30. juni 2024

God og riktig fotballaktivitet la grunnlaget for en knallgøy sommerferieuke med Fana IL Fotball.

Slik gjennomføres Fana Tine Fotballskole

Publisert 23. juni 2024

Ventetiden er over og nedtellingen til Fana Tine Fotballskole kan endelig starte.

Fotballskoleplassene går unna

Publisert 17. juni 2024

Fotballskolene på denne siden av sommeren nærmer seg fulltegnet, mens aktiviteten i august begynner å fylles opp.

Påmelding til sommerens fotballskoler

Publisert 28. mai 2024

Fana IL Fotball ønsker velkommen til Fana Tine Fotballskole i både juni og august.

Fantastisk Fredag: Planleggingsdag og fotballskole

Publisert 7. mai 2024

Fana IL Fotball ønsker velkommen til fotballskole på Bergen kommune sin planleggingsdag i mai.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram