Ferdighetsutvikling og nye vennskapsbånd

Publisert 5. mars 2023 | Fotballutdanning | Fotballskoler | Ferdighetsutvikling og nye vennskapsbånd

Flust av fotballskolespillere tilbrakte vinterferien på Nesttun Idrettsplass.

Skolens vinterferie var ikke mange minutter gamle da nærmere tredve fotballskolespillere var klar for å erstatte tradisjonell klasseromsundervisning på best mulig måte - nemlig med en ball i beina. Selv om morgenstøvet knapt var tørket fra øyekroken var det åpenbart at samtlige var klar for en uke med både læring og moro.

Gjentakelse med variasjon
Suksessoppskriften med å maksimere antall ballberøringer og valg ble selvfølgelig benyttet på årets Vinterferiefotball. Fokuset var som alltid på å utvikle spillernes evne til å drive, vende og utfordre med ballen - gjentakelse med variasjon krydret med gjennom morsomme leker og intense konkurranser.

Foruten brøytekanter langs banen og at morgenfrosten fortsatt satt i var det lite som minnet om vinter, snø og slaps. Faktisk var det mye nærmere påskestemning med strålende solskinn og temperaturer som krøp opp mot tosifret. Etter de siste måneders grå og regntunge hverdager ble solstrålene mottatt med stor glede blant store og små.

Spillere fra fjern og nær var også denne gang en del av Vinterferiefotballen da klubbtilhørighet ikke begrenser deltakelsen og den gode fotballaktiviteten ble dermed utøvd med nye og gamle venner. Sammen knyttet flere vennskapsbånd med unge lovende fra andre miljøet hvilket i seg selv var en stor gevinst.

Egen mesterkokk
Som vanlig var Fana IL Fotball sin egen mesterkokk Simina Elena Radoi klar til å servere de unge og ivrige et varmt og mettende måltid til lunsjtider hver eneste fotballskoledag. Med ferske ingredienser ble maten laget fra bunnen av og sørget derfor for at næringsrik kvalitetsmat forsynte spillerne med energi og humør til fem timer lange fotballskoledager.

Da fredagen til slutt kom hadde noe de fleste fått dekket fotballbehovet for uken - og alle var en solid porsjon læring og mestring rikere.

Mer om Fotballskoler

Påmelding til sommerens fotballskoler

Publisert 31. mars 2024

Fana IL Fotball ønsker velkommen til Fana Tine Fotballskole i både juni og august.

Pangstart på påsken

Publisert 28. mars 2024

Med et tydelig og godt fokus på ballbehandling ble tre fotballskoledager gjennomført med stor bravur.

Påskeferie + fotball = påskeferiefotball

Publisert 11. mars 2024

Fana IL Fotball innleder påskeferien med tre knallgøye fotballskoledager på Nesttun Idrettsplass.

Veldig vellykket vinterferiefotball

Publisert 4. mars 2024

Flust av spillere hadde en lærerik, utviklende og morsom vinterferie på Nesttun Idrettsplass.

Vinterferie + fotball = vinterferiefotball

Publisert 18. februar 2024

Fana IL Fotball ønsker velkommen til en gøy og utviklende fotballskole i vinterferien.

Et vinnende fotballskolekonsept

Publisert 12. februar 2024

Ingenting overlates til tilfeldighetene på tiltakene som arrangeres i skolens ferier såvel som planleggingsdager.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram