Veldig lovende start på Volvat FFO

Publisert 21. august 2020 | Fotballutdanning | FFO | Veldig lovende start på Volvat FFO

Skoleårets første uke på Volvat FFO lover svært godt for fortsettelsen.

Sommerferien tok brått slutt da skoleklokken ringte inn til time mandag morgen. Årets første skoledag var som alltid av det korte slaget. Det gjorde naturligvis at Volvat FFO fikk en pangstart med langdag på Nesttun Idrettsplass.

Kort oppsummert uken har gitt FFO-lederne et hyggelig møte med både nye og kjente FFO-spillere. Med en fantastisk varme i luften og stort sett bare deilig solskinn har det vært gode forutsetninger for en perfekt åpning på skoleåret. Det har i det hele tatt vært nydelige fotballdager for mange ivrige og unge fotballspillere.

Siden juni har det nemlig vært en rekordstor interesse og oppslutning på Volvat FFO. Nytt for dette skoleåret er at spillere fra både Søråshøgda og Kringlebotn skole har fått ta del av Fana IL Fotballs fotballfritidsordning. Dette gir enorme muligheter for spillerne å knytte nye vennskap på tvers av lag, klubber og skoler. Hver eneste dag jobber et kompetent og dedikert FFO-team med å skape et godt, sunt og morsomt miljø i tillegg til å utvikle ferdighetsregisteret på banen. Avspark ved skolestart er alltid krevende for å få på plass alle parametre som påvirker arbeidsmønsteret på Volvat FFO.

Kanskje spesielt for de yngste FFO-spillerne tar det litt tid å bli kjent med hverdagen som nok er ganske annerledes enn late sommerferiedager full av bad og iskrem. Heldigvis har barn en unik evne til å være tilpasningsdyktig og lære nye ting hvilket betyr at alle forhåpentligvis raskt blir vant til dagsprogrammet som gjennomføres.

Det er også ekstra fint å registrere at denne FFO-kontigenten har vist seg å være en nydelig samling av aktive barn med fotball som felles interesse. En lydhør og fin gjeng som har fokus på å ha det gøy med ballen og gode venner. Første uken av høstens FFO-semester har i så måte vært meget positivt og lover godt for en fotballhverdag preget av glede, trygghet, fellesskap og handlekraft.

Mer om FFO

Allsidighet på Volvat FFO

Publisert 16. januar 2024

Tilværelsen på Volvat FFO bidrar til at barn er aktive og stimulerer dem til mer aktivitet.

FFO-suksessen fortsetter

Publisert 16. september 2023

Skoleåret har på alle mulige måter startet bra for Volvat FFO.

Velkommen til Fana IL Fotballs fotballfritidsordning

Publisert 22. juni 2023

Fana IL Fotballs fotballfritidsordning skal være et sted der barna trives og utvikler seg både på og utenfor banen.

Flere besøksdager på Volvat FFO

Publisert 4. juni 2023

Volvat FFO inviterer alle barn i nærområdet til gratis besøksdager i begynnelsen av juni.

Åpen FFO-dag

Publisert 24. november 2022

Volvat FFO inviterer alle barn i nærområdet til gratis besøksdag tirsdag den 29. november.

Gratis fotballskoler for FFO-spillere

Publisert 6. juli 2022

Spillere med hel plass på Volvat FFO får delta kostnadsfritt på alle fotballskoler i regi av Fana IL Fotball.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram