Rekordmange prøvespillere på Volvat FFO

Publisert 13. juni 2022 | Fotballutdanning | FFO | Rekordmange prøvespillere på Volvat FFO

Fotballspillere fra seks forskjellige skoler fikk smaken på det gode FFO-livet i forkant av et nytt skoleår.

På tampen av skoleåret og med inntoget av juni måned har Fana IL Fotball hatt for vane å invitere fotballinteresserte barn til å teste ut positiv og aktiv FFO-hverdag etter skoletid - som pågår 11 måneder i året på lik linje med det kommunale tilbudet.

På Volvat FFO legges det til rette for fysisk aktivitet som er positiv og meningsfull gjennom hele året slik at alle som vil kan delta uavhengig av forutsetninger og ambisjonsnivå  

Volvat heier på FFO-spillerne
Volvat, som er en stor aktør innen helsefremmende og forebyggende arbeid, støtter målsetningen om å bidra til at barn er aktive og stimulere dem til mer aktivitet ved å være en viktig medspiller til fotballfritidsordningen.

Vestland Bilutleie leverte igjen
Også denne gang ble gratis besøksdager på Volvat FFO tatt i mot med åpne armer og en oppslutningen enhver klubb kan drømme om. Etterhvert rutinerte FFO-spillere ble sammen med nysgjerrige og spente debutanter møtt på skoleplassen ved skoleslutt for så å ta seg trygt til Nesttun Idrettsplass - enten ved bruk av apostlenes hester eller kjøretøy.

Uten Vestland Bilutleie, som er en viktig samarbeidspartner til klubben, hadde det aldri vært mulig å øke kapasiteten på de såkalte kjøreskolene hvor avstanden rett og slett er litt for lang til å gå. Fra sin førsteklasses bilpark stilte nemlig Vestland Bilutleie enda en minibuss med ni seter til disposisjon slik at flest mulig fikk ta del av begivenheten.

Innsjekk og matservering
Ved ankomst ble spillerne i tur og orden krysset inn og fordelt i garderober sammen med sine jevnaldrende. Deretter bar turen til matsalen - som for anledningen var satt til gymsalen - for viktig påfyll av energi etter skoledagen.  

Sjefskokken Simina Elene Radoi disket opp stekte poteter med kjøttboller på tirsdag etterfulgt av kylling og ris på torsdag - alt gikk stort sett ned på høykant mye grunnet velprøvde og finjusterte mikser av krydder som har bestått tidens tann gjennom FFO-året. Som seg hør og bør ble siste dag kronet med Bergens aller beste hot-dog fra Fana Kjøtt som alltid blir strålende mottatt av store som små.

Løkkefotball før treningsøkt 
Timene før fotballtrening klokken 14:45 kjennetegnes som regel av fri lek på kunstgressbanene. Svært ofte finner man FFO-spillerne med en ball i beina og i lek og spill de selv organiserer. Prøvespillerne skjønte derfor raskt tegningen og satt seg selv i aktivitet.

Banene som var rigget for anledningen var derfor i bruk i lang tid før den organiserte økten startet og det ble dermed en sømløs overgang da de høyst kompetente FFO-trenerne overtok styringen på aktiviteten - sjef over ball, smålagsspill og konkurranser - kun avbrutt av et voldsomt lyn og torden som fikk flesteparten til å sperre opp øynene.

Klar for nytt innrykk i august 
Med sommerferie like rundt hjørnet er dette semesteret på Volvat FFO snart ved veis ende. Fana IL Fotballs dyktige FFO-ledere gleder seg allerede til oppstart igjen i august hvor det forhåpentligvis blir et gjensyn med nye og gamle FFO-spillere i hopetall - alle som vil utvikle seg både sportslig og sosialt på tvers av lag, skoler og klubber.

Velkommen til Fana IL Fotballs fotballfritidsordning

Allerede nå fylles FFO-plassene raskt opp for kommende skoleår. For spillerne som allerede er en del av troppen på Volvat FFO i dag videreføres plassen på fotballfritidsordningen. Det er særlig på skolene hvor logistikk i form av kjøring er en nødvendighet at FFO-teamet til enhver tid snur alle steiner for å inkludere flest mulig da det er stor rift om plassene.

Mer om FFO

Velkommen til Fana IL Fotballs fotballfritidsordning

Publisert 3. juli 2024

Fana IL Fotballs fotballfritidsordning - Jæger FFO - skal være et sted der barna trives og utvikler seg både på og utenfor banen.

Bytter navn til Jæger FFO

Publisert 13. juni 2024

Jæger Automobil har gått tungt inn i satsingen på gode oppvekstvilkår og overtar stafettpinnen på fotballfritidsordningen.

Gratis besøksdager på fotballfritidsordningen

Publisert 3. juni 2024

Volvat FFO inviterer alle barn i nærområdet til gratis besøksdager i midten av juni.

Fikk 250 000 kroner til ny FFO-bil

Publisert 24. mai 2024

En fantastisk gave fra Sparebanken Vest bidrar sterkt til å løse utfordringer med logistikken på Volvat FFO.

Allsidighet på Volvat FFO

Publisert 16. januar 2024

Tilværelsen på Volvat FFO bidrar til at barn er aktive og stimulerer dem til mer aktivitet.

FFO-suksessen fortsetter

Publisert 16. september 2023

Skoleåret har på alle mulige måter startet bra for Volvat FFO.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram