Knallbra halvår på Volvat FFO

Publisert 26. desember 2021 | Fotballutdanning | FFO | Knallbra halvår på Volvat FFO

Spillere og trenere på Volvat FFO nyter i disse dager juleferien etter en aktiv og fornøyelig høstsesong.

Volvat FFO er som kjent et skolefritidstilbud på lik linje med tradisjonell SFO i kommunen. Hver eneste dag jobber et kompetent og dedikert FFO-team med å skape et godt, sunt og morsomt miljø i tillegg til å utvikle ferdighetsregisteret på banen.

Stort spillerinnrykk
Så langt dette skoleåret har over femti barn fra uke til uke hatt Nesttun Idrettsplass som sitt tilholdssted etter endt skoledag - i strålende solskinn såvel som traust regnvær. I august kom det nemlig et stort innrykk av unge og lovende fotballspillere som ønsket å bruke tiden etter skoleslutt på best mulig vis med en fotball mellom beina i samvær med likesinnede fotballjenter- og gutter.

Det har med andre ord vært enorme muligheter for spillerne til å knytte nye vennskap på tvers av lag, klubber og skoler - og som sagt, som gjort. FFO-spillere fra intet mindre enn seks forskjellige skoler fordelt på fire ulike klubber har sammen skapt et miljø der man drar i samme retning for å skape et fellesskap hvor fotballinteresse- og lidenskap er selve grunnmuren.

Dette har gitt grobunn for en hverdag hvor FFO-spillerne opplever fotballglede gjennom mestring i samhørighet med sine medspillere samt knytte gode og sosiale bånd til spillere som innimellom står på motsatt banehalvdel.

Krevende koronasituasjon
Heller ikke denne høsten og vinteren har man sluppet unna koronapandemiens overhengende arm. Konseptet på Volvat FFO har figurert på alle tre tiltaksnivå i trafikklysmodellen - grønt, gult og rødt. Smitteutvikling den siste tiden har gjort at man igjen tilbake på gult nivå i det julen ble ringt inn.

Kombinasjonen av bunnsolide smittevernsrutiner, årvåkne foresatte og kanskje en god porsjon flaks har det knapt nok vært koronasmitte innendørs på Volvat FFO. Dermed har man kunnet opprettholde FFO-tilbudet året gjennom uten et eneste avbrudd og dermed sørget for trygghet i faste rammer i en tid hvor mye ellers har vært usikkert.

Ser frem til nye oppturer
Når alle nå har tatt en velforjent juleferie passer FFO-teamet på å takke av av for det som har vært et noe spesielt, men likevel godt år på Volvat FFO.

Samtidig ser alle frem til å starte et nytt og spennende år som helt sikkert vil by på overraskelser, men hvor man sammen skal takle nedturene som kommer og glede oss over de mange, mange oppturene.

Mer om FFO

Velkommen til Fana IL Fotballs fotballfritidsordning

Publisert 3. juli 2024

Fana IL Fotballs fotballfritidsordning - Jæger FFO - skal være et sted der barna trives og utvikler seg både på og utenfor banen.

Bytter navn til Jæger FFO

Publisert 13. juni 2024

Jæger Automobil har gått tungt inn i satsingen på gode oppvekstvilkår og overtar stafettpinnen på fotballfritidsordningen.

Gratis besøksdager på fotballfritidsordningen

Publisert 3. juni 2024

Volvat FFO inviterer alle barn i nærområdet til gratis besøksdager i midten av juni.

Fikk 250 000 kroner til ny FFO-bil

Publisert 24. mai 2024

En fantastisk gave fra Sparebanken Vest bidrar sterkt til å løse utfordringer med logistikken på Volvat FFO.

Allsidighet på Volvat FFO

Publisert 16. januar 2024

Tilværelsen på Volvat FFO bidrar til at barn er aktive og stimulerer dem til mer aktivitet.

FFO-suksessen fortsetter

Publisert 16. september 2023

Skoleåret har på alle mulige måter startet bra for Volvat FFO.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram