FFO-suksessen fortsetter

Publisert 16. september 2023 | Fotballutdanning | FFO | FFO-suksessen fortsetter

Skoleåret har på alle mulige måter startet bra for Volvat FFO.

Volvat FFO er som kjent et skolefritidstilbud på lik linje med tradisjonell SFO i kommunen. Hver eneste dag jobber et kompetent og dedikert FFO-team med å skape et godt, sunt og morsomt miljø i tillegg til å utvikle ferdighetsregisteret på banen.

Lever glade dager på Nesttun Idrettsplass
Nærmere hundre jenter og gutter fra hele seks forskjellige skoler er involvert når FFO-suksessen fortsetter med full styrke dette skoleåret. Rekordmange spillere har med andre ord funnet seg godt til rette og lever livets glade dager på Nesttun Idrettsplass.

Det er med andre ord enorme muligheter for spillerne til å knytte nye vennskap på tvers av lag, klubber og skoler.

Høy kvalitet, god planlegging og sterk handlekraft er sentrale stikkord i gjennomføringen av Volvat FFO. Fotballfritidsordningen er åpen 11 måneder i året og følger undervisningsdagene på Bergen kommunes skolerute. I tillegg har Volvat FFO regien på et antall fotballskoletiltak som fyller behovet for aktivitet på absolutt alle skolefrie dager.

Volvat heier på FFO-spillerne
Volvat, som er en stor aktør innen helsefremmende og forebyggende arbeid, støtter målsetningen om å bidra til at barn er aktive og stimulere dem til mer aktivitet ved å være en viktig medspiller til fotballfritidsordningen.

Et kupp for alle som er glad i barnefotball
Med sin allmennlærerutdanning har det vært naturlig at daglig leder har trukket i trådene under utviklingen av FFO-konseptet. Det siste året har imidlertidig Magnus Thorsen vært den som har gått i bresjen for en hverdag hvor FFO-spillerne opplever fotballglede gjennom mestring i samhørighet med sine medspillere samt knytte gode og sosiale bånd til spillere som innimellom står på motsatt banehalvdel.

Thorsen og resten av FFO-teamet har tatt det viktige oppdraget på største alvor og kan trygt omtales som et kupp for alle som er glad i barnefotball på Nesttun Idrettsplass. Trygge voksne som er med på å rendyrke den positive stemningen i korridorene kan ikke settes stor nok pris på.

Bunnsolide rammer
De moderne fasilitetene i klubbhuset gjør selvsagt sitt til at Volvat FFO kan ha bunnsolide rammer også utenfor banen. Her sjekker de unge lovende inn hver dag for så å fordele seg i ulike garderober sammen med sine jevnaldrende.

En fleksibel romstruktur gjør lokalene perfekt for de fleste arrangementer noe man utnytter til det fulle etter skoletid.

Ett av møterommene blir nemlig omgjort til en matsal slik at spillerne får viktig påfyll av energi umiddelbart etter skoledagen. Her disker sjefskokken Simina Elena Radoi opp varm lunsj flere ganger i uken fra en meny som står i stil til alderssegmentet. Som seg hør og bør blir ukens siste dag kronet med Bergens aller beste hot-dog fra Fana Kjøtt noe som alltid blir strålende mottatt av store som små.

Stor rift om plassene
FFO-plassene ble også dette skoleåret fylt raskt opp. For spillerne som allerede var en del av troppen på Volvat FFO ble plassen videreført. Det er særlig på skolene hvor logistikk i form av kjøring er en nødvendighet at FFO-teamet til enhver tid snur alle steiner for å inkludere flest mulig da det er stor rift om plassene.

Mer om FFO

Velkommen til Fana IL Fotballs fotballfritidsordning

Publisert 3. juli 2024

Fana IL Fotballs fotballfritidsordning - Jæger FFO - skal være et sted der barna trives og utvikler seg både på og utenfor banen.

Bytter navn til Jæger FFO

Publisert 13. juni 2024

Jæger Automobil har gått tungt inn i satsingen på gode oppvekstvilkår og overtar stafettpinnen på fotballfritidsordningen.

Gratis besøksdager på fotballfritidsordningen

Publisert 3. juni 2024

Volvat FFO inviterer alle barn i nærområdet til gratis besøksdager i midten av juni.

Fikk 250 000 kroner til ny FFO-bil

Publisert 24. mai 2024

En fantastisk gave fra Sparebanken Vest bidrar sterkt til å løse utfordringer med logistikken på Volvat FFO.

Allsidighet på Volvat FFO

Publisert 16. januar 2024

Tilværelsen på Volvat FFO bidrar til at barn er aktive og stimulerer dem til mer aktivitet.

Flere besøksdager på Volvat FFO

Publisert 4. juni 2023

Volvat FFO inviterer alle barn i nærområdet til gratis besøksdager i begynnelsen av juni.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram