Allsidighet på Volvat FFO

Publisert 16. januar 2024 | Fotballutdanning | FFO | Allsidighet på Volvat FFO

Tilværelsen på Volvat FFO bidrar til at barn er aktive og stimulerer dem til mer aktivitet.

Selv om fotballaktiviteten er en sentral del av FFO-programmet kommer det til stadighet dager hvor det blir lagt til rette for annen fysisk aktivitet.

Nesttun Idrettsplass har tatt et et stort skritt mot å bli en helhetlig og allsidig familiepark noe man forsøker å utnytte til det fulle.

Skøytedag og akebrettintervaller
I kuldeperioden før jul klinket administrasjonen til og gikk i bresjen for å etablere skøyteis på fotballbanen i familieparken. Et pilotprosjekt som har blitt svært godt tatt i mot av nærmiljøet, men også av et stort antall FFO-spillere som kunne bytte ut fotballskoene med skøyter.

Denne uken laver snøen ned og skaper trøbbel for alle som skal ferdes ute - fotballelskere inkludert. Med en overordnet målsetning om å skape bevegelsesglede og bidra til gode vaner har teamet på FFO grepet muligheten og forberedt alle på akebrettintervaller.

Volvat FFO er i så måte en viktig bidragsyter til at unge jenter og gutter lærer seg å være i daglig fysisk aktivitet uansett vær og vind. Uavhengig av aktivitet får de unge lovende vært en del av en positivt og meningsfull hverdag hvor man lærer seg å oppleve oppturer og nedturer.

Mer om FFO

Velkommen til Fana IL Fotballs fotballfritidsordning

Publisert 3. juli 2024

Fana IL Fotballs fotballfritidsordning - Jæger FFO - skal være et sted der barna trives og utvikler seg både på og utenfor banen.

Bytter navn til Jæger FFO

Publisert 13. juni 2024

Jæger Automobil har gått tungt inn i satsingen på gode oppvekstvilkår og overtar stafettpinnen på fotballfritidsordningen.

Gratis besøksdager på fotballfritidsordningen

Publisert 3. juni 2024

Volvat FFO inviterer alle barn i nærområdet til gratis besøksdager i midten av juni.

Fikk 250 000 kroner til ny FFO-bil

Publisert 24. mai 2024

En fantastisk gave fra Sparebanken Vest bidrar sterkt til å løse utfordringer med logistikken på Volvat FFO.

FFO-suksessen fortsetter

Publisert 16. september 2023

Skoleåret har på alle mulige måter startet bra for Volvat FFO.

Flere besøksdager på Volvat FFO

Publisert 4. juni 2023

Volvat FFO inviterer alle barn i nærområdet til gratis besøksdager i begynnelsen av juni.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram