Topp treningsuke

Publisert 10. juli 2024 | Fotballutdanning | Fana-akademiet | Topp treningsuke

Med to daglige treninger og et godt faglig påfyll ble årets første proffuke både fartsfylt og utviklende.

Talentene strømmet til Nesttun Idrettsplass da årets første proffuke med Corvus Energy Fana-akademiet innledet sommerferien. Forhåpentligvis ble flere av dem inspirert og motivert til å utvikle seg videre mot representasjonslag og toppfotball.

Dyktige akademitrenere
Corvus Energy Fana-akademiet sine proffuker må ikke forveksles med en vanlig fotballskole. I en helhetlig setting har unge motiverte fotballspillere de siste årene utvikle sine ferdigheter med svært dyktige akademitrenere.

Dette året var Andrew Harrison, Markus Aasheim, Magnus Thorsen og Severin Halland på hugget fra første sekund. Med en seriøs tilnærming ble øktene planlagt, gjennomført og evaluert for å gi spillerne mest mulig læring.

Dermed var forholdende lagt til rette for høy kvalitet i gjennomføringen på treningsfeltet og oppfølgingen av spillerne.

Påfyll av energilagrene
For å sikre at alle mann alle skulle være best mulig rustet til å fullføre de ti treningene med stil var påfyll av energilagrene viktig mellom før og etter fotballaktiviteten.

I god tid før avspark ble samtlige spillere derfor invitert til frokost. Et populært innslag for både spillere og trenere som da fikk enda bedre tid til å bli kjent med hverandre utenfor det grønne kunstgresset.

Mellom øktene ble det tradisjonen tro servert varm lunsj i gymsalen - som for anledningen var gjort om til en restaurant. Også her gav bordsete mulighet til å knytte bånd bedre gamle og nye venner.

Tilpasset opplæring
Med spillere fra tre årganger og et antall forskjellige miljøer var det helt naturlig at ferdighetsregisteret også var ulikt. Felles for dem alle var at man gjennom proffuken viste seg å være både trenings- og lærevillig.

Som seg hør og bør ble det tatt hensyn til at spillerne hadde forskjellige kvaliteter - helt ufarlig og naturlig når deres fotballutdanning i hverdagen ikke er identisk. Hver dag ble spillerne utfordret i nye tema gjennom mest mulig tilpasset opplæring. Et sterkt ønske om å læring var allikevel en avgjørende fellesnevner som resulterte i ti fine økter. 

Samtlige var dessuten fint kledd opp i Corvus Energy Fana-akademiet sin kolleksjon levert av Umbro og Sport Norge for å skape en umiddelbar felles identitet.

Ønskereprise i august?
Gjennom uken viste mange prov på spennende fotballferdigheter og glimt av stort potensiale. Fana IL Fotball planlegger selvfølgelig for en ønskereprise av i august.

Corvus Energy Fana-akademiet sine proffuker

Mot slutten av sommerferien går nemlig enda en proffuke med Corvus Energy Fana-akademiet av stabelen fra torsdag 8. til onsdag 14. august med to hviledager lørdag og søndag.

Mer om Fana-akademiet

Corvus Energy Fana-akademiet klar for skoleåret 2024/2025

Publisert 27. juni 2024

Corvus Energy Fana-akademiet etter skoletid har åpnet påmeldingen for kommende skoleår.

Corvus Energy Fana-akademiet sine proffuker 

Publisert 13. mai 2024

Corvus Energy Fana-akademiet ønsker jenter og gutter i 5. til 7. trinn velkommen til mange gode treninger i sommer.

Skal utvikle ambisiøse 2010-spillere

Publisert 20. november 2023

Jan-Petter Hauge har signert en flerårskontrakt med Fana IL Fotball for å løfte talentfulle 2010-spillere til nye høyder.

Dette er Corvus Energy Fana-akademiet

Publisert 9. september 2023

Fana-akademiet skal inspirere, motivere og forberede unge fotballspillere til å utvikle seg mot representasjonslag og toppfotball.

Corvus Energy Fana-akademiet klar for skoleåret 2023/2024

Publisert 13. august 2023

Corvus Energy Fana-akademiet etter skoletid har åpnet påmeldingen for kommende skoleår.

Torsdag sparkes proffuken i gang

Publisert 9. august 2023

Enda en populær proffuke med Corvus Energy Fana-akademiet skal gå av stabelen før skolestart.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram