Talentfull proffuke

Publisert 5. juli 2020 | Fotballutdanning | Fana-akademiet | Talentfull proffuke

Læring og utvikling var viktige ingredienser på proffuken med Corvus Energy Fana-akademiet i juni.

Suksessen med to daglige treninger og et godt faglig påfyll ble fulgt opp også på årets første proffuke med Corvus Energy Fana-akademiet. At det hadde vært en svært annerledes vårsesong med en uvant fotballpause og etterhvert viktige koronavettregler å forholde seg til hadde ikke lagt en demper på populariteten.

Tvert i mot meldte spillere fra 5. til 7. klasse i hopetall seg spilleklar til tiltaket. Talenter fra hele 12 forskjellige klubber var representert og sørget for at proffuken første uken i sommerferien raskt ble fulltegnet - også ventelisten ble etterhvert ganske lang.

På Nesttun Idrettsplass ble spillerne møtt av et høyst kompetent trenerteam i form av Andrew Harrison, Stephan Lien, Mats Walberg, Alexander Sandtorv Fredriksen og Trym Elling Sørum. Med sin fotballkompetanse og erfaring var disse som vanlig sulten på å planlegge, gjennomføre og evaluere treninger for å gi spillerne mest mulig læring og utvikling.

Med spillere fra tre årganger og et tosifret antall miljøer var det helt naturlig at ferdighetsregisteret også var forskjellig. Felles for dem alle var at man gjennom proffuken viste seg å være både trenings- og lærevillig. Samtlige var dessuten fint kledd opp i Corvus Energy Fana-akademiet sin kolleksjon levert av Umbro og Sport Norge for å skape en umiddelbar felles identitet. Hver dag ble spillerne utfordret i nye tema gjennom mest mulig tilpasset opplæring. Etterhvert viste mange prov på spennende fotballferdigheter og glimt av stort potensiale.

Alt tyder på at det blir en ønskereprise av tiltaket i august. Mot slutten av sommerferien går nemlig enda en proffuke med Corvus Energy Fana-akademiet av stabelen fra mandag 10. til fredag 14. august. Også her har det vært stor interesse for påmelding og det er i skrivende stund kun et fåtall ledige plasser igjen.

Mer om Fana-akademiet

Skal utvikle ambisiøse 2010-spillere

Publisert 20. november 2023

Jan-Petter Hauge har signert en flerårskontrakt med Fana IL Fotball for å løfte talentfulle 2010-spillere til nye høyder.

Dette er Corvus Energy Fana-akademiet

Publisert 9. september 2023

Fana-akademiet skal inspirere, motivere og forberede unge fotballspillere til å utvikle seg mot representasjonslag og toppfotball.

Corvus Energy Fana-akademiet klar for skoleåret 2023/2024

Publisert 13. august 2023

Corvus Energy Fana-akademiet etter skoletid har åpnet påmeldingen for kommende skoleår.

Torsdag sparkes proffuken i gang

Publisert 9. august 2023

Enda en populær proffuke med Corvus Energy Fana-akademiet skal gå av stabelen før skolestart.

Proffukene til Corvus Energy Fana-akademiet

Publisert 2. august 2023

Corvus Energy Fana-akademiet ønsker jenter og gutter i 5. til 7. trinn velkommen til mange gode treninger i sommer.

Utviklingsorientert uke

Publisert 7. juli 2023

Læring og utvikling var viktige ingredienser på proffuken med Corvus Energy Fana-akademiet i juni.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram