Skal utvikle ambisiøse 2010-spillere

Publisert 20. november 2023 | Fotballutdanning | Fana-akademiet | Skal utvikle ambisiøse 2010-spillere

Jan-Petter Hauge har signert en flerårskontrakt med Fana IL Fotball for å løfte talentfulle 2010-spillere til nye høyder.

Som en av Hordalands ledende utviklingsklubber ønsker Fana IL Fotball til enhver tid å legge til rette for et interessant og attraktivt utviklingsmiljø for ivrige spillere i Fana og Ytrebygda bydeler.

Dyktige trenere er i så måte avgjørende for kvaliteten på fotballutdanningen som skjer på Nesttun Idrettsplass. Corvus Energy Fana-akademiet har knyttet til seg et antall kompetente trenere som har store ambisjoner på vegne av spillerne, laget, klubben og sin egen trenerutvikling.

Blant disse er trenertalentet Jan-Petter Hauge som de kommende sesongene skal være hovedtrener for en spennende og fremadstormende 2010-årgang på Corvus Energy Fana-akademiet G14.

Godt kjent med suksessoppskriften
Unge lovende Hauge vært en flott tilvekst og en viktig bidragsyter i et kruttsterkt trenermiljø. Hauge har et sjeldent stort engasjement for spillerutvikling og har de siste sesongene blitt godt kjent med suksessoppskriften til Fana IL Fotball for å utvikle unge fotballspillere mot representasjonslag og toppfotball.

En lojal og ambisiøs trener som investerer mye tid i arbeidet med å inspirere, motivere og forberede talentene på Corvus Energy Fana-akademiet. Etter å ha hatt ansvar for fotballutdanningen til 2007-guttene er Hauge veldig innstilt og sulten på å ta fatt på oppgaven med å gi en ny årgang form og farge.

Med en en nysgjerrig tilnærming til utviklingen av moderne fotball vil Hauge nyte godt av å være en del av trenerskolen på Nesttun Idrettsplass hvor fotballfaget, lederskapet og ikke minst formidlingsevne er sentralt pensum. Dette ansees å være særdeles viktig for å få spillerne, laget og klubben til å nå sitt fulle potensiale.

Den nye treneravtalen sikrer dessuten kontinuitet hvilket er avgjørende for fremgang.

Oppfølging på lik linje med olympiske mestre
Å utvikle de fysiske ferdighetene på en god og systematisk måte skal være en viktig ingrediens for å forberede spillerne til toppfotballen og ikke minst løfte Fana IL Fotball til nye høyder.

I slike tilfeller er klubben heldig som kan nyte godt av det ypperste av menneskelige ressurser i Fana IL.

Gisle Ellingsen, Audun Manum og Matias Opedal fra Fana IL har alle skyhøy kompetanse og overlater ingenting til tilfeldighetene når den fysiske utviklingen til fotballspillerne skal bli så optimal som overhodet mulig - oppfølging på lik linje med olympiske mestre, verdensmestre og nasjonale enere i en rekke andre idretter.

Det høyst kompetente personellet fra hovedlaget har på bestilling utarbeidet et treningsprogram som akademispillerne skal gjennomføre under kyndig veiledning i toppidrettssenteret i Fana Arena.

Et prakteksempel på hvordan totalkompetansen i et av landets største idrettslag utnyttes ved å fokusere på kraften og mulighetene som oppstår ved samarbeid og kompetanseutveksling på tvers av lag og idretter.

Åpne treninger for utviklingsorienterte spillere
Sesongoppkjøringen til 2024-sesongen er allerede på trappene og det vil bli lagt opp til åpne treninger på Nesttun Idrettsplass for utviklingsorienterte 2010-spillere.

Akademilaget i G14-klassen er en viktig del av utviklingspyramiden til Fana IL Fotball - en glimrende arena for talenter som vil bruke tid på egen utvikling og ha eierskap til denne i form av å trene mye, ha høy tilstedeværelse, teste egne grenser samt være nysgjerrig og reflektert.

Kontaktperson for Corvus Energy Fana-akademiet G14
Stig Olav Larsen - Trenerveileder G13 til G19
E-post: stigolav@fanafotball.no

Mer om Fana-akademiet

Corvus Energy Fana-akademiet sine proffuker 

Publisert 13. mai 2024

Corvus Energy Fana-akademiet ønsker jenter og gutter i 5. til 7. trinn velkommen til mange gode treninger i sommer.

Dette er Corvus Energy Fana-akademiet

Publisert 9. september 2023

Fana-akademiet skal inspirere, motivere og forberede unge fotballspillere til å utvikle seg mot representasjonslag og toppfotball.

Corvus Energy Fana-akademiet klar for skoleåret 2023/2024

Publisert 13. august 2023

Corvus Energy Fana-akademiet etter skoletid har åpnet påmeldingen for kommende skoleår.

Torsdag sparkes proffuken i gang

Publisert 9. august 2023

Enda en populær proffuke med Corvus Energy Fana-akademiet skal gå av stabelen før skolestart.

Proffukene til Corvus Energy Fana-akademiet

Publisert 2. august 2023

Corvus Energy Fana-akademiet ønsker jenter og gutter i 5. til 7. trinn velkommen til mange gode treninger i sommer.

Utviklingsorientert uke

Publisert 7. juli 2023

Læring og utvikling var viktige ingredienser på proffuken med Corvus Energy Fana-akademiet i juni.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram