Skal utvikle ambisiøse 2007-spillere

Publisert 23. oktober 2020 | Fotballutdanning | Fana-akademiet | Skal utvikle ambisiøse 2007-spillere

Trym Elling Sørum har signert en flerårskontrakt med Fana IL Fotball for å løfte talentfulle 2007-spillere til nye høyder.

Som en av Hordalands ledende utviklingsklubber ønsker Fana IL Fotball til enhver tid å legge til rette for et interessant og attraktivt utviklingsmiljø for ivrige spillere i Fana og Ytrebygda bydeler. Dyktige trenere er i så måte avgjørende for kvaliteten på fotballutdanningen som skjer på Nesttun Idrettsplass. Corvus Energy Fana-akademiet har knyttet til seg et antall kompetente trenere som har store ambisjoner på vegne av spillerne, laget, klubben og sin egen trenerutvikling.

Blant disse er trenertalentet Trym Elling Sørum som de kommende sesongene skal være hovedtrener for en spennende og fremadstormende 2007-årgang på Corvus Energy Fana-akademiet G14.

Ekstremt dedikert og engasjert spillerutvikler
Unge lovende Sørum har vært en flott tilvekst og en viktig bidragsyter i et kruttsterkt trenermiljø. Sørum representerer en herlig entusiasme og glød kombinert med god kompetanse som ingrendienser i arbeidet med å inspirere, motivere og forberede unge fotballspillere til å utvikle seg mot representasjonslag og toppfotball.

Under hovedtrener Trym Sørum skal trenings- og lærevillige gutter født i det herrens år 2007 følge suksessoppskriften med godt kameratskap og fremragende spillerutvikling. Det har vist seg at fotballutdanningen på Corvus Energy Fana-akademiet har vært en god vei for spillere som banker på døren til herrelagets tropp og startellever - og derfra forhåpentligvis føye seg inn i rekken over leveranser av spillere til toppfotballen.

De siste brikkene i trenerteamet på Corvus Energy Fana-akademiet G14 faller trolig på plass i løpet av kort tid, men allerede nå kan man midlertidig røpe at spesialister på fysisk trener fra Fana IL vil være knyttet opp mot laget.

Utviklingsorientert og nysgjerrig brobygger
Det er ikke til å legge skjul på at samarbeid og kompetanseutvekskling mellom lagene står sentralt i arbeidet med å utnytte totalkompetansen i Fana IL Fotball til det fulle. Derfor er det udelt positivt og spennende at Sørum fortsetter som assistenttrener på herrelaget i tillegg til å være hovedtrener på Corvus Energy Fana-akademiet G14.

Tillitserklæring til trenertalent

Under hovedtrener Ørjan Håland sine vinger kommer Sørum til å gå en god skole når det gjelder fotballfaget, lederskapet og ikke minst formidlingsevne. Med andre ord en nydelig læringsarena for den nysgjerrige treneren som allerede har kommet langt i utviklingen på mange områder. Sørum vil dessuten fungere som en god brobygger mellom representasjonslaget og fremtidens Fana-spillere.

Fana IL Fotball gleder seg over at Trym er klar for flere sesonger på Nesttun Idrettsplass!

Mer om Fana-akademiet

Topp treningsuke

Publisert 10. juli 2024

Med to daglige treninger og et godt faglig påfyll ble årets første proffuke både fartsfylt og utviklende.

Corvus Energy Fana-akademiet klar for skoleåret 2024/2025

Publisert 27. juni 2024

Corvus Energy Fana-akademiet etter skoletid har åpnet påmeldingen for kommende skoleår.

Corvus Energy Fana-akademiet sine proffuker 

Publisert 13. mai 2024

Corvus Energy Fana-akademiet ønsker jenter og gutter i 5. til 7. trinn velkommen til mange gode treninger i sommer.

Skal utvikle ambisiøse 2010-spillere

Publisert 20. november 2023

Jan-Petter Hauge har signert en flerårskontrakt med Fana IL Fotball for å løfte talentfulle 2010-spillere til nye høyder.

Dette er Corvus Energy Fana-akademiet

Publisert 9. september 2023

Fana-akademiet skal inspirere, motivere og forberede unge fotballspillere til å utvikle seg mot representasjonslag og toppfotball.

Corvus Energy Fana-akademiet klar for skoleåret 2023/2024

Publisert 13. august 2023

Corvus Energy Fana-akademiet etter skoletid har åpnet påmeldingen for kommende skoleår.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram