Sikret seriemesterskapet

Publisert 1. november 2020 | Fotballutdanning | Fana-akademiet | Sikret seriemesterskapet

For andre året på rad befestet 2006-guttene på Corvus Energy Fana-akademiet sin posisjon på toppen av tabellen.

Etter en strålende fjorårssesong gikk Corvus Energy Fana-akademiet G14 inn i 2020 med ambisjoner og forventninger om å utvikle seg videre - både enkeltspillere og som lag. God treningskultur og offensiv fotball hadde resultert i seriemesterskap og KM-tittel samt finalehelg i Adidas Cup.

Vårsesongen ble som for mange andre utnyttet på best mulig måte. Innenfor myndighetenes smittevernfaglige vedtak og anbefalinger utnyttet Fana-guttene mulighetene som åpnet seg i de relativt hyppig oppdaterte koronavettreglene i fotballen.

Avgjorde i siste serierunde
Da seriestarten endelig stod for tur mot slutten av august var det en sulten gjeng som var klar for å storme i angrep. Os, Bjarg, Gneist og Bremnes ble alle beseiret med relativt klare sifre. Gode prestasjoner og en fin seiersrekke ble stoppet av poengdeling borte mot Nore Neset. Fana-guttene slo heldigvis raskt tilbake ved å knuse Stord noen dager senere. Fjorårets utfordrer Søreide skapte midlertidig spenning rundt seriemesterskapet da de vant 2-0 på eget kunstgress.

Corvus Energy Fana-akademiet G14 måtte dermed plutselig vinne siste serierunde mot Varegg/Sandviken for å bli seriemester. Den oppgaven ble løst med bravur. Fana-guttene hadde åpenbart bestemt seg for å sette skapet på plass fra første spark på ballen og gav seg ikke før et halvt dusin mål var skrevet inn i målprotokollen. Dermed venter også nok en KM-finale for den flotte gjengen - også dette året mot Bønes.

Iversen og Iversen
Selv om spillerne har jobbet knallhardt gjennom hele sesongen skal trenerne ha sin del av æren for at ting har blitt som det har blitt. Eivind Iversen og Henning Iversen har styrt skuten på en forbilledlig måte og lagt til rette for et utdanningsløp hvor godt kameratskap har blitt kombinert med fremragende spillerutvikling. Selv om duoen kanskje er litt beskjeden på vegne av egne bidrag kan alle som kjenner dem bekrefte at det oser erfaring og kompetanse av Iversen og Iversen. Med denne suksessoppskriften er det god grunn til å tro at 2006-guttene også i fremtiden kan vise til gode resultater lokalt og være konkurransedyktig nasjonalt.

Fana IL Fotball gratulerer spillerne og trenerne med seriemesterskapet!

Mer om Fana-akademiet

Skal utvikle ambisiøse 2010-spillere

Publisert 20. november 2023

Jan-Petter Hauge har signert en flerårskontrakt med Fana IL Fotball for å løfte talentfulle 2010-spillere til nye høyder.

Dette er Corvus Energy Fana-akademiet

Publisert 9. september 2023

Fana-akademiet skal inspirere, motivere og forberede unge fotballspillere til å utvikle seg mot representasjonslag og toppfotball.

Corvus Energy Fana-akademiet klar for skoleåret 2023/2024

Publisert 13. august 2023

Corvus Energy Fana-akademiet etter skoletid har åpnet påmeldingen for kommende skoleår.

Torsdag sparkes proffuken i gang

Publisert 9. august 2023

Enda en populær proffuke med Corvus Energy Fana-akademiet skal gå av stabelen før skolestart.

Proffukene til Corvus Energy Fana-akademiet

Publisert 2. august 2023

Corvus Energy Fana-akademiet ønsker jenter og gutter i 5. til 7. trinn velkommen til mange gode treninger i sommer.

Utviklingsorientert uke

Publisert 7. juli 2023

Læring og utvikling var viktige ingredienser på proffuken med Corvus Energy Fana-akademiet i juni.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram