Elleve Fana-spillere på krets- og skyggekretslag

Publisert 8. november 2020 | Fotballutdanning | Fana-akademiet | Elleve Fana-spillere på krets- og skyggekretslag

Som tidligere år er Corvus Energy Fana-akademiet godt representert i troppene til NFF Hordaland.

NFF Hordaland sitt arbeidet med å skolere og kartlegge lovende spillere til aldersbestemte landslag intensiveres i disse dager. Tidligere denne uken ble derfor de mest dedikerte talentene med størst potensial tatt ut til krets- og skyggelag. På hyppige tiltak gjennom vinteren skal spillerne samles for å gi spillerne en best mulig påvirkning, erfaring og referanse som skal komme til nytte i treningshverdagen i egen klubb.

Fra Corvus Energy Fana-akademiet og Fana IL Fotball har hele elleve spillere blitt tatt ut på krets- og skyggelag.

Målvakten Jakob Bruaas Iversen har en sterk posisjon i kretslagsgruppen til G2006 er fortsatt funnet verdig en plass her. I tillegg har mange Fana-spillere i denne årgangen fått flere stjerner i margen etter å ha dominert sin aldersklasse de siste sesongene. Henrik Lyssand, Tim Nicholas Ulvik Bjørnset, Martin Bøe Ljunggren, Tobias Nielsen, Theodor Stensaker Nilsen, Jakob Fosse-Iversen og Lukas Olsnes Kristoffersen har med rette i førsteomgang blitt tatt ut på skyggelaget.

Etter en siste uttakskamp spilte dessuten Thomas Sjursen, Jacob Bjørnestad og Ulrik Bjørnestad seg inn i kretslagsgruppen til G2007. Sammen med gode lagkamerater på Nesttun Idrettsplass går trioen en spennende tid i møte med helhetlig og godt opplegg på Corvus Energy Fana-akademiet G14 krydret med tiltak i regi av NFF Hordaland.

Uttaket fra NFF Hordaland viser at mange spillere tar stadig nye steg mot representasjonslag og toppfotball på Corvus Energy Fana-akademiet gjennom en solid, systematisk og god fotballutdanning. Heldigvis gjenstår fortsatt mye hardt arbeid fra både spillere og trenere for å nå målene og ambisjonene til alle involverte - spillerne, trenerne, laget og klubben.

Fana IL Fotball gratulerer spillerne med uttaket!

Mer om Fana-akademiet

Skal utvikle ambisiøse 2010-spillere

Publisert 20. november 2023

Jan-Petter Hauge har signert en flerårskontrakt med Fana IL Fotball for å løfte talentfulle 2010-spillere til nye høyder.

Dette er Corvus Energy Fana-akademiet

Publisert 9. september 2023

Fana-akademiet skal inspirere, motivere og forberede unge fotballspillere til å utvikle seg mot representasjonslag og toppfotball.

Corvus Energy Fana-akademiet klar for skoleåret 2023/2024

Publisert 13. august 2023

Corvus Energy Fana-akademiet etter skoletid har åpnet påmeldingen for kommende skoleår.

Torsdag sparkes proffuken i gang

Publisert 9. august 2023

Enda en populær proffuke med Corvus Energy Fana-akademiet skal gå av stabelen før skolestart.

Proffukene til Corvus Energy Fana-akademiet

Publisert 2. august 2023

Corvus Energy Fana-akademiet ønsker jenter og gutter i 5. til 7. trinn velkommen til mange gode treninger i sommer.

Utviklingsorientert uke

Publisert 7. juli 2023

Læring og utvikling var viktige ingredienser på proffuken med Corvus Energy Fana-akademiet i juni.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram