Klar for hjemmefotball

Publisert 18. mars 2020 | Fotballutdanning | Barnefotball | Klar for hjemmefotball

Ball i mål

Med forbudet mot organisert trening hengende over oss legger Fana IL Fotball til rette for lystbetont hjemmefotball.

På fotballspråket er Norge i både offside og karantene med en krevende og alvorlig situasjon som spredningen av koronaviruset har skapt. Barnehager holdes stengt og skoler på alle nivå har såkalt hjemmeskole - i tillegg har mange arbeidsplasser iverksatt hjemmekontor.

Hverdagen for norsk idrett har også blitt snudd på hodet da myndighetene med rette innførte et gjennomgripende og nødvendig forbud mot all organisert trening. Fana IL Fotball stiller seg selvfølgelig lojalt bak dette og skal som stor aktør i Fana bydel gå i takt med resten av samfunnet. Forhåpentligvis kommer dugnadsånden i klubben nå storsamfunnet til gode slik at spredningen av koronaviruset blir begrenset. Liv og helse trumfer alle andre hensyn!

Fotballbingo for en lystbetont hjemmefotball
Koronaviruset har satt en stopper for alle former for organisert fotballaktivitet - treninger, samlinger og kamper. Det betyr ikke at alle unge lovende spillere, som elsker å spille fotball sammen med sine venner hver eneste dag, skal skal gå en lang periode uten å være i fysisk aktivitet. Bare kreativiteten setter grenser på hvilken trening man kan gjøre uten å samles i større grupper.

Fana IL Fotball ønsker å legge til rette for at spillerne på egenhånd fortsatt kan trene og videreutvikle seg. For å inspirere flest mulig spillere i aktivitet også i perioden som kommer har samtlige Fana-spillere i barnefotballen via trenere og lagledere fått tilsendt en lystbetont fotballbingo som alle kan og bør bruke flittig i tiden som kommer. Én utført aktivitet kvalifiserer til et kryss på fotballbingobrettet som er vedlagt denne publiseringen.

Viktige individuelle tekniske ferdigheter som drive, vende, skyte, utfordre, finte og drible står akkurat som i hverdagen i høysete - krydret med noen innslag av fysiske ferdigheter som hurtighet og koordinasjon.

Gjennom denne høyst spesielle treningsperioden oppfordres alle til å motivere hverandre til den individuelle hjemmefotballen ved å vise bilder av hvilken aktivitet man har utført i lagets interne kommunikasjonskanal eller til hele fotballfamilien i Fana IL på sosiale medier ved å bruke emneknaggen #forzafana.

Husk at hjemmefotball og fysisk aktivitet til enhver tid må følge alle anbefalinger og restriksjoner fra offentlige myndigheter.

Fana IL Fotball stiller seg solidarisk bak innsatsen om å forebygge og begrense smitte av koronaviruset!

Mer om Barnefotball

Datoene for 3v3- og 5v5-ligaen

Publisert 23. mars 2024

NFF Hordaland har landet datoene for 3v3- og 5v5-ligaen i fotballsesongen 2024.

Spennende oppstart for 2017-årgangen

Publisert 12. september 2023

Fana IL Fotball starter i disse dager opp nye lag for jenter og gutter som er født i 2017.

Fana-kampene på Voss

Publisert 15. juni 2023

27 lag skal forsvare Fana IL Fotballs heder og ære under Voss Cup 2023.

Nedtelling til Camp Fana og Voss Cup 2023

Publisert 13. juni 2023

Hele halve Fana IL Fotball skal snart farge Voss rød og hvit.

Camp Fana på Voss Cup 2023

Publisert 24. april 2023

Camp Fana skal på ny huse spillere, trenere, lagledere og supportere på Voss Cup 2023.

Barnefotballen teller ned til seriestart

Publisert 17. mars 2023

Tiden for ukentlige kampdager nærmer seg med stormskritt også for Fana IL Fotballs yngste spillere.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram