Barnefotballutvikler på heltid

Publisert 8. juli 2024 | Fotballutdanning | Barnefotball | Barnefotballutvikler på heltid

Eirik Haugen Tveit skal fra høsten av ha hele sitt daglige virke i og rundt Fana IL Fotball.

Med mål og ambisjoner om å ta barnefotballen til et helt nytt nivå har klubben engasjert Eirik Haugen Tveit i rollen som barnefotballutvikler.

Hovedpersonen startet fotballåret med å overta hovedansvaret for Fana IL Fotballs damelag. Første halvdel av sesongen har Tveit kombinert dette oppdraget med jobben som fotballkoordinator i Loddefjord IL.

Fra høsten av skal enda flere spillere og trenere i Fana IL Fotball få nyte godt av Tveit sin fine kompetanse, høye arbeidskapasitet og smittende humør.

Skal styrke det faglige innholdet
Man skal lete lenge etter klubber som setter barnefotballen like høyt som Fana IL Fotball. Klubben har gjennom mange år bygget opp en fremtidsrettet modell og solid plattform for selve grunnsteinen i kjernevirksomheten.

  • Rollen som barnefotballutvikler skal styrke det faglige innholdet for de yngste.

Et stort og viktig engasjement som ikke vil være en del av administrasjonen, men heller fullt og helt fokusere på en praktisk tilnærming for å løfte kvaliteten i trening og kamp - med fokus på treerfotball, femmerfotball og syverfotball.

Herunder skal Tveit kvalitetssikre fotballaktiviteten på Jæger FFO og Corvus Energy Fana-akademiet etter skoletid. Minst like viktig blir det å legge til rette for en kompetanseoverføring mellom lag og årganger for å systematisere oppfølgingen av alle de fantastiske mamma- og pappatrenerne.

Inspirert av de største og beste
Oppdraget skal utføres i tett samarbeid med daglig leder Mads Vik Tvedte som har en bakgrunn og et nettverk klubben ønsker å dra veksler på. Kort og godt skal Fana IL Fotball fortsette å høste kunnskap og bli inspirert av de største og beste i Skandianavia - samtidig som utøvelsen tilpasses miljøet på Nesttun Idrettsplass.

Med et brennende engasjement for spiller- og trenerutvikling skal Eirik Haugen Tveit altså forsterke metodikken som hjelper flere til å bli bedre - som dermed også påvirker mestringsfølelsen og frafallet.

Ved å få på plass en barnefotballutvikler har Fana IL Fotball nådd en ny milepæl i sin langtidsplan for at barn og unge skal kunne legge ut på en fotballreise med best mulig rammevilkår og forutsetninger.

Mer om Barnefotball

Over norm på Voss

Publisert 19. juni 2024

En flott kontingent fra Fana IL Fotball skapte fotballminner for livet på Camp Fana og Voss Cup 2024.

Hundre barnefotballkamper i helgen

Publisert 14. juni 2024

25 lag skal forsvare Fana IL Fotballs heder og ære under Voss Cup 2024.

Alt om innrykket på Bømoen

Publisert 12. juni 2024

Hele halve Fana IL Fotball skal snart farge Voss rød og hvit.

Camp Fana og Voss Cup 2024

Publisert 18. mai 2024

Fana IL Fotball skal på ny gjøre et stort innrykk på Bømoen leir når årets sommerturnering spilles på Voss.

Datoene for 3v3- og 5v5-ligaen

Publisert 23. mars 2024

NFF Hordaland har landet datoene for 3v3- og 5v5-ligaen i fotballsesongen 2024.

Spennende oppstart for 2017-årgangen

Publisert 12. september 2023

Fana IL Fotball starter i disse dager opp nye lag for jenter og gutter som er født i 2017.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram