Tre populære e-sportkvelder

Publisert 23. februar 2024 | Bærekraftsarbeid | E-sport | Tre populære e-sportkvelder

I tredager til ende har barn og ungdom denne uken bygget relasjoner og vennskap i klubbhuset.

Også denne vinteren forlenger et tresifret antall barn og ungdommer sin tilstedeværelse i det positive fellesskapet på Nesttun Idrettsplass med med e-sport.

Alle gode ting er tre
At tilfeldig forbipasserende fort kan ha konkludert med at gamingutstyr har blitt en varig installasjon i klubbhuset kommer ikke som noen overraskelse.

Denne uken har over hundre medlemmer i Fana IL Fotball hatt spillkveld på Nesttun Idrettsplass.

Først ut var et stort kobbel av smilende jenter som i ro og mak fikk styre PlayStation 5-konsollene og prøve seg på EA FC 2024. Dette kombinert enkel servering gjorde det hele til en suveren venninnekveld på tvers av lag og alder.

Onsdag var det tid for den sedvanlige gjennomføringen av Fanaligaen. Et uhyre poulært tiltak hvor det faktisk har måtte bli opprettet venteliste med barn som har lyst til å ta del i det sosiale og lystbetonte miljøet.

Sist, men ikke minst var en stor gruppe ungdommer samlet i klubbhuset for å innta et bedre kveldsmåltid, game og analysere Bodø/Glimt i Europa Conference League.

Ivrige vandrere på Nesttun Idrettsplass kan fort ha tenkt at Playstation 5 og gamingskjermer har blitt en varig installasjon innerst i møtelokalene. Gjennom tirsdag-, onsdag- og torsdagskveldene har nemlig langt over hundre klubbmedlemmer i barne- og ungdomsfotballen hatt spillkvelder med EA FC 2024 på Nesttun Idrettsplass etter sin vanlige fotballtrening.

Sosialt samlingssted
Hver eneste uke legges fokuset på frispilling og høyt press til side til fordel for noen timer med lavterskel spilling i vennlig lag. Spillkveldene har som ambisjon å være et sosialt tiltak og samlingspunkt for spillere og lag - et sted hvor smil og latter sitter løst da prestasjon og resultat alltid kommer i andre rekke.

Mer om E-sport

Fanaligaen tar i mot 2014-årgangen

Publisert 2. januar 2024

E-sportsatsingen i Fana IL Fotball fortsetter og nå er det 2014-årgangen sin tur til å ta del i sosiale og lystbetonte miljøet.

Klar for Fanaligaen med EA FC 24

Publisert 6. oktober 2023

Tredje sesong i Fanaligaen står nå for tur med den nyeste generasjon av spillkonsoller og EA FC 24.

Breddelagskvelder med innefotball og FIFA

Publisert 18. januar 2023

Fana IL Fotball viderefører e-sportsatsingen som er eksklusiv for breddelagene i ungdomsfotballen.

2013-årgangen inntar Fanaligaen

Publisert 8. januar 2023

E-sportsatsingen i Fana IL Fotball fortsetter og nå er det 2013-årgangen sin tur til å ta del i sosiale og lystbetonte miljøet.

Nå starter høstsesongen i Fanaligaen

Publisert 7. oktober 2022

Det er fortsatt noen få ledige plasser til de sosiale og lystbetonte onsdagskveldene med med PlayStation 5 og FIFA 23.

Har fått FIFA 23 i hus

Publisert 30. september 2022

Power var ikke vond å be da Fana IL Fotball ville fornye den populære e-sportsatsingen med FIFA 23.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram