Nå starter høstsesongen i Fanaligaen

Publisert 7. oktober 2022 | Bærekraftsarbeid | E-sport | Nå starter høstsesongen i Fanaligaen

Det er fortsatt noen få ledige plasser til de sosiale og lystbetonte onsdagskveldene med med PlayStation 5 og FIFA 23.

Barn og ungdom strømmet til klubbhuset for å game med gamle og nye venner i debutsesongen til Fanaligaen. At et rått oppsett med den nyeste generasjon av spillkonsoller skulle bli godt tatt i mot var på mange måter forventet. 

Oppslutningen og gjennomføringen var om mulig enda mer positiv enn det man hadde drømt om - særlig med tanke på et forsterket vennskapsbånd på tvers av lag og alder. Det kan derfor med rette stilles store forventningene til den andre sesongen i Fanaligaen.

Tilbudet om e-sport i Fana IL Fotball er derfor ment å være en lavterskel og trivelig fritidsaktivitet, men også et springbrett for utøvere og lag som har konkrete mål og ambisjoner med gamingen.

Tar sats med Fanaligaen
E-sport er verdens raskest voksende sport - både når det gjelder utøvere og seere. I Norge har sporten fått et solid fotfeste og vokser seg større og større. At gaming kan være en meningsfull aktivitet for veldig mange barn og unge ønsker Fana IL Fotball å ta på alvor.

Etter et flertall populære e-sportsamlinger på tampen av fjoråret tar Fana IL Fotball med seg mange positive erfaringer og legger til rette for e-sport som en velorganisert og strukturert konkurranseform.

Fanaligaen skal være en underholdende og meningsfull fritidssyssel samtidig som man får trigget konkurranseinnstinktet - selvsagt i en sosial og inkluderende setting.

Selv om eFotball er det som ligger nærmest kjernevirksomheten til Fana IL Fotball er det ingen grunn til å utelukke at andre grener innenfor e-sport også vil være høyaktuell - Counter-Strike: Global Offensive, Rocket League, League of Legends og Hearthstone.

Onsdagskvelder med PlayStation 5 og FIFA 23
Andre sesong i Fanaligaen står for tur og med den nyeste generasjon av spillkonsoller på plass skulle det bare mangle at eFotball ble komplettert med FIFA 23. Hver onsdag møtes barn fra 5. til 7. klasse i klubbhuset på Nesttun Idrettsplass for å utøve e-sport på et rått oppsett med gamle og nye venner.

  • 2012-årgangen.
    • Klokken 18:30 til 19:30.
  • 2011-årgangen.
    • Klokken 19:30 til 20:30.
  • 2010-årgangen.
    • Klokken 20:30 til 21:30.

I hver serierunde legges det opp til at e-sportutøverne spiller to gjeldende FIFA-kamper i Fanaligaen. Oppskriften er på ingen måte revolusjonerende - seier gir tre poeng, uavgjort ett poeng og tap gir null poeng. Fortsatt er det sosialt samvær i et trygt og godt miljø utenfor banen som alltid vil være i høysete.

Deltakerne vil på hver e-sportsamling få servert et varmt måltid i løpet av kvelden som sørger for at energi- og konsentrasjonsnivået holder seg helt på topp.

Fanaligaen er vidåpen for alle, men alle deltakerne må betale medlemskontigent til Fana IL Fotball for hvert påbegynte kalenderår pålydende kroner 500. I tillegg det en liten symbolsk deltakeravgift for hvert arrangement man deltar på.

Påmelding
Bindende påmelding til Fanaligaen: FIFA 23 gjøres enkelt og greit via klubbens landingsside hos TicketCo. Den er ikke gyldig uten at både registrering og betaling er gjennomført. Betaling gjøres med VISA, Mastercard eller Vipps umiddelbart.

Påmelding til Fanaligaen: FIFA 23

Første mann til møllen
Første mann til møllen-prinsippet gjelder da Fanaligaen har et begrenset antall plasser.

Kontaktperson for Fanaligaen
Magnus Thorsen - Bærekraftsansvarlig
E-post: magnus@fanafotball.no

Mer om E-sport

Tre populære e-sportkvelder

Publisert 23. februar 2024

I tredager til ende har barn og ungdom denne uken bygget relasjoner og vennskap i klubbhuset.

Fanaligaen tar i mot 2014-årgangen

Publisert 2. januar 2024

E-sportsatsingen i Fana IL Fotball fortsetter og nå er det 2014-årgangen sin tur til å ta del i sosiale og lystbetonte miljøet.

Klar for Fanaligaen med EA FC 24

Publisert 6. oktober 2023

Tredje sesong i Fanaligaen står nå for tur med den nyeste generasjon av spillkonsoller og EA FC 24.

Breddelagskvelder med innefotball og FIFA

Publisert 18. januar 2023

Fana IL Fotball viderefører e-sportsatsingen som er eksklusiv for breddelagene i ungdomsfotballen.

2013-årgangen inntar Fanaligaen

Publisert 8. januar 2023

E-sportsatsingen i Fana IL Fotball fortsetter og nå er det 2013-årgangen sin tur til å ta del i sosiale og lystbetonte miljøet.

Har fått FIFA 23 i hus

Publisert 30. september 2022

Power var ikke vond å be da Fana IL Fotball ville fornye den populære e-sportsatsingen med FIFA 23.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram