Kjemper om NM-plass

Publisert 1. januar 2022 | Bærekraftsarbeid | E-sport | Kjemper om NM-plass

Fana IL Fotball har stablet på beina et spennende lag til regionsmesterskapet i eFotball.

Tilbudet om e-sport i Fana IL Fotball er ment å være en lavterskel og trivelig fritidsaktivitet, men også et springbrett for utøvere og lag som har konkrete mål og ambisjoner med gamingen.

Barn og ungdom har de siste ukene strømmet til klubbhuset på Nesttun Idrettsplass for å spille FIFA 22 med nye og gamle venner. FIFA-kveldene har i det hele tatt vært en god forsmak på hva som kommer av både seriespill og turneringer.

Noen utvalgte FIFA-spillere skal nå forsvare Fana IL Fotballs ære og forhåpentligvis kvalifisere seg til norgesmesterskapet i eFotball.

Offisiell eFotballturnering
Norges Fotballforbund har som kjent tatt et sterkt eierskap til eFotball ved å arrangere både kretsmesterskap, regionsmesterskap og norgesmesterskap i tillegg til å ha ansvaret for det norske eFotballandslaget.

Noah Dyngeland, Noa Aasheim og Yerosan Alemu er i FIFA-troppen til Fana IL Fotball som spiller i region vest. Her venter motstandere fra Hordaland, Sogn og Fjordane og Sunnmøre.

I motsetning til fjoråret, hvor det ble kåret 18 kretsmestere, kjemper samtlige eFotballag i Norge en hardt kamp om å bli regionsmester i sin region. Omleggingen skal bevare konkurranseaspektet og integriteten i mesterskapet som til slutt skal kåret Norges beste. Fire lag fra hvert regionsmesterskap skal vil nemlig kvalifisere seg til norgesmesterskapet.

Mer om E-sport

Tre populære e-sportkvelder

Publisert 23. februar 2024

I tredager til ende har barn og ungdom denne uken bygget relasjoner og vennskap i klubbhuset.

Fanaligaen tar i mot 2014-årgangen

Publisert 2. januar 2024

E-sportsatsingen i Fana IL Fotball fortsetter og nå er det 2014-årgangen sin tur til å ta del i sosiale og lystbetonte miljøet.

Klar for Fanaligaen med EA FC 24

Publisert 6. oktober 2023

Tredje sesong i Fanaligaen står nå for tur med den nyeste generasjon av spillkonsoller og EA FC 24.

Breddelagskvelder med innefotball og FIFA

Publisert 18. januar 2023

Fana IL Fotball viderefører e-sportsatsingen som er eksklusiv for breddelagene i ungdomsfotballen.

2013-årgangen inntar Fanaligaen

Publisert 8. januar 2023

E-sportsatsingen i Fana IL Fotball fortsetter og nå er det 2013-årgangen sin tur til å ta del i sosiale og lystbetonte miljøet.

Nå starter høstsesongen i Fanaligaen

Publisert 7. oktober 2022

Det er fortsatt noen få ledige plasser til de sosiale og lystbetonte onsdagskveldene med med PlayStation 5 og FIFA 23.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram