Coop Hordaland

Publisert 25. juni 2020 | Marked og arrangement | Fana-landslaget | Samarbeidspartnere og landslagsspillere | Coop Hordaland

Coop er Norges nest største dagligvareaktør og en stor bidragsyter til idretten både lokalt og nasjonalt.

Coop har drevet delingsøkonomi siden de første samvirkelagene ble etablert på 1800-tallet. Som forbrukereid organisasjon skiller Coop seg nemlig fra konkurrentene. Det er nemlig forbrukerne som gjennom sitt medlemskap i samvirkelagene eier og styrer virksomheten og som disponerer de verdier som skapes.

Som medlemseid bedrift setter Coop alltid kunden først og fokuserer på mer enn bare sluttsummen på kassalappen. Gjennom effektiv og konkurransedyktig drift skal samvirkelagene i Coop skape et tilstrekkelig overskudd til å kunne utbetale kjøpeutbytte. Omsorg for mennesker, samfunn og naturen er dessuten en viktig del av Coops identitet.

Det lønner seg med andre ord for både lommeboken og nærmiljøet å handle på Coop Hordaland sine butikker: Obs, Extra, Prix, Marked og Obs Bygg.

coophordaland.no

Kontaktperson hos Coop Hordaland
Astrid Fjeldstad - Markeds- og medlemssjef
E-post: astrid.fjeldstad@coop.no
Mobiltelefon: 900 58 950

Mer om Samarbeidspartnere og landslagsspillere

Dele

Metz

Ryger Advokatfirma

Snasent

Astrea

Fana Kjøtt

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram