Fikk en stor samarbeidsavtale til jul

Publisert 25. desember 2023 | Marked og arrangement | Fana-landslaget | Fikk en stor samarbeidsavtale til jul

Fana Sparebank og Fana IL Fotball har fornyet ekteskapsløftene og skal fortsette å være robuste bærebjelker i lokalsamfunnet.

Verdens beste og frittstående sparebank har i over 140 år hatt et sterkt og nært forhold til lokalsamfunnet. Fana Sparebank setter av en stor del av årsoverskuddet til allmennyttige formål.

I tillegg har Fana Sparebank et fåtall dedikerte og dyktige samarbeidspartnere som støtter opp under en av de viktigste bærebjelkene i samfunnet - lokalt og frivillig engasjement.

Fana Sparebank og Fana IL Fotball har bemerkelsesverdig like verdier da begge parter ønsker å være ekte, smidig og nytenkende for å ta stimulere til bærekraftige byer og samfunn - på og utenfor fotballbanen.

Tikker av boksene
Fana IL Fotball er utrolig stolt over å være blant de nøye utvalgte organisasjonene som tikker av boksene for å få stempelet som en ansvarlig samfunnsbygger.

Siden begynnelsen av 2000-tallet har banken vært Fana IL Fotballs aller største samarbeidspartner. Det er derfor en fantastisk nyhet og enorm tillitserklæring for klubben at Fana Sparebank har signert en ny avtale som forlenger samarbeidet i minst tre nye år.

Som samarbeidspartner har Fana Sparebank vært en trofast, solid og avgjørende støttespiller i en årrekke og vil ved utgangen av den nye avtaleperioden ha vært med på laget i hele 18 sesonger.

En totalleverandør av banktjenester
Med nyttige erfaringer, innsikt og forståelse for markedet er Fana Sparebank en totalleverandør av banktjenester - moderne digitale verktøy i hverdagen, varierte låneprodukter med gode betingelser og flere viktige sparealternativer.

Fana Sparebank

Fana Sparebank har gjentatte ganger vist at deres tjenester ikke bare er god for kunder fra Nesttun-området. Ved flere tilfeller har Fana Sparebank gått i mot strømmen i markedet for å tilby meget konkurransedyktige priser for boliglånskunder over det ganske land.

I tråd med den nye samarbeidsavtalen fortsetter Fana Sparebank å pryde drakten til klubbens 1 200 aktive fotballspillere, ha arenareklame på Nesttun Idrettsplass samt være medarrangør på kvalitetsturneringen Fana Sparebank Barnecup. I det hele tatt skal Fana Sparebank ta et viktig samfunnsansvar med Fana IL Fotball både på og utenfor banen.

Fana IL Fotball, Fana-landslaget og Fana Sparebank skal dermed spille hverandre gode også i fortsettelsen!

Mer om Fana-landslaget

Utvider samarbeidet med Rema 1000 Skjold

Publisert 18. juni 2024

Rema 1000-kjøpmannen Jarle Lilletvedt blir en av Fana IL Fotball sine viktigste samarbeidspartnere.

Teambuilding for Fana-landslaget

Publisert 10. juni 2024

Fana-landslaget skal samles på klubbhuset under særdeles hyggelige omstendigheter.

Jæger Automobil har signert

Publisert 4. juni 2024

Den lokale bilforhandleren sparer ikke på konfekten og går rett inn som en ny viktig nøkkelspiller på Fana-landslaget.

Flex Reklame ny landslagsspiller

Publisert 30. mai 2024

Espen Hansen og Flex Reklame ser frem til et spennende samarbeid med Fana IL Fotball.

Stor samarbeidsavtale med Eika

Publisert 21. mai 2024

Eika har signert en flerårskontrakt og støtter idrettsbevegelsen på Nesttun Idrettsplass.

Etektor er ny samarbeidspartner

Publisert 25. april 2024

Med spennende spisskompetanse blir Etektor en del av Fana IL Fotball og Fana-landslaget.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram