Fikk en stor samarbeidsavtale til jul

Publisert 25. desember 2023 | Marked og arrangement | Fana-landslaget | Fikk en stor samarbeidsavtale til jul

Fana Sparebank og Fana IL Fotball har fornyet ekteskapsløftene og skal fortsette å være robuste bærebjelker i lokalsamfunnet.

Verdens beste og frittstående sparebank har i over 140 år hatt et sterkt og nært forhold til lokalsamfunnet. Fana Sparebank setter av en stor del av årsoverskuddet til allmennyttige formål.

I tillegg har Fana Sparebank et fåtall dedikerte og dyktige samarbeidspartnere som støtter opp under en av de viktigste bærebjelkene i samfunnet - lokalt og frivillig engasjement.

Fana Sparebank og Fana IL Fotball har bemerkelsesverdig like verdier da begge parter ønsker å være ekte, smidig og nytenkende for å ta stimulere til bærekraftige byer og samfunn - på og utenfor fotballbanen.

Tikker av boksene
Fana IL Fotball er utrolig stolt over å være blant de nøye utvalgte organisasjonene som tikker av boksene for å få stempelet som en ansvarlig samfunnsbygger.

Siden begynnelsen av 2000-tallet har banken vært Fana IL Fotballs aller største samarbeidspartner. Det er derfor en fantastisk nyhet og enorm tillitserklæring for klubben at Fana Sparebank har signert en ny avtale som forlenger samarbeidet i minst tre nye år.

Som samarbeidspartner har Fana Sparebank vært en trofast, solid og avgjørende støttespiller i en årrekke og vil ved utgangen av den nye avtaleperioden ha vært med på laget i hele 18 sesonger.

En totalleverandør av banktjenester
Med nyttige erfaringer, innsikt og forståelse for markedet er Fana Sparebank en totalleverandør av banktjenester - moderne digitale verktøy i hverdagen, varierte låneprodukter med gode betingelser og flere viktige sparealternativer.

Fana Sparebank

Fana Sparebank har gjentatte ganger vist at deres tjenester ikke bare er god for kunder fra Nesttun-området. Ved flere tilfeller har Fana Sparebank gått i mot strømmen i markedet for å tilby meget konkurransedyktige priser for boliglånskunder over det ganske land.

I tråd med den nye samarbeidsavtalen fortsetter Fana Sparebank å pryde drakten til klubbens 1 200 aktive fotballspillere, ha arenareklame på Nesttun Idrettsplass samt være medarrangør på kvalitetsturneringen Fana Sparebank Barnecup. I det hele tatt skal Fana Sparebank ta et viktig samfunnsansvar med Fana IL Fotball både på og utenfor banen.

Fana IL Fotball, Fana-landslaget og Fana Sparebank skal dermed spille hverandre gode også i fortsettelsen!

Mer om Fana-landslaget

Kaffekongene er med videre

Publisert 15. februar 2024

Det Bergenske Kaffeselskap er særdeles opptatt av kvalitet, miljø og bærekraft både på og utenfor banen.

Mange stjerner på julefrokost

Publisert 20. desember 2023

Fana-landslaget rundet av fotballåret med en hyggelig julefrokost i Norges fineste klubbhus.

Corvus Energy slo på stortrommen

Publisert 11. desember 2023

Corvus Energy sparte ikke på kruttet som vertskap for årets bærekraftssamling på Fana-landslaget.

Bærekraft i Bergen

Publisert 4. desember 2023

Fana Sparebank er sterkt delaktig i familiearrangementet hvor lysvandring, bærekraft og Ylvis-konsert står sentralt.

Ny gigantavtale forlenger Umbro-eventyret

Publisert 29. november 2023

En lengre, større og viktigere samarbeidsavtale med Umbro og Scantrade sikrer forutsigbarhet for fotballfamilien i Fana IL.

Bærekraftssamling for Fana-landslaget

Publisert 6. november 2023

Corvus Energy skal gi samarbeidspartnerne til Fana IL Fotball en omvisning på den høyteknologiske batterifabrikken.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram