Stig Olav Larsen tildelt hederstegn

Publisert 16. august 2023 | Klubben | Stig Olav Larsen tildelt hederstegn

Kontinuitetsbæreren Stig Olav Larsen fikk i kveld velfortjent oppmerksomhet for sine bidrag i Fana IL Fotball.

Mathopen-gutten Stig Olav Larsen gjorde seg først bemerket i Fana IL Fotball som en talentfull og knallhard spiller på midten av 90-tallet. I det som mange anser som glansdagene på nest øverste nivå spilte Larsen 74 kamper i den rød- og hvitstripede drakten.

I 2010-sesongen var Larsen tilbake i aksjon på Gamle Traverbanen. Denne gang som trener for G2004 Jupiter hvor sønnen spilte. Bare et år senere ble dette viktige oppdraget krydret med et treneroppdrag rundt herrelaget.

De siste ti årene har Larsen delt sin kompetanse og kunnskap i mange forskjellige roller. Assistenttrener på herrelaget, hovedtrener på G19-laget og spillerutvikler på morgentreningene.

Det er i midlertidig i rollen som trenerveileder at Larsen har satt sine største fotspor på Nesttun Idrettsplass. En avgjørende funksjon i den nye og fremtidsrettede organiseringen av Fana IL Fotball.

Larsen har de siste par sesongene nemlig hatt en sentral rolle i akademisatsingen som har vokst frem på Nesttun Idrettsplass. Som medlem av trenerveiledergruppen har Larsen kvalitetssikret spillerutviklingsarbeidet i ungdomsfotballen og vært en nøkkelperson i arbeidet med å inspirere, motivere og forberede unge fotballspillere til å utvikle seg mot representasjonslag og toppfotball.

En høyst kompetent kontinuitetsbærer med et usedvanlig stort engasjement for Fana IL Fotball. Larsen står på både dag og natt - i tide og utide - for at spillere, trenere og foresatte skal følge de planer, rutiner og retningslinjer som er lagt for en utviklende og produktiv fotballutdanning.

Ved å bli tildelt hederstegn i bronse har Larsen fått svart på hvitt at investeringen med utallige timer med frivillighetsarbeid - alltid til det beste for klubben i sitt hjerte - settes umåtelig stor pris på.

Fana IL Fotball gratulerer Stig Olav med utmerkelsen!

Mer om Klubben

Sommerpause for servicesenteret

Publisert 1. juli 2024

Med forventning om en intens og knallgøy høstsesong tar servicesenteret til Fana IL Fotball nå en pust i bakken.

Selle & Partners + Fana IL Fotball

Publisert 31. mai 2024

Svein Roger Selle skal bistå Fana-ledelsen med å utarbeide en ny bærekraftig strategi mot 2030.

17. mai-tog med Fana IL Fotball

Publisert 14. mai 2024

Tradisjonen tro stiller Fana IL Fotball med egen fane i prosesjonen til Nesttun.

Få oversikt over alle Fana-kampene

Publisert 15. april 2024

Fana IL Fotball presenterer en tjeneste hvor man får full oversikt over samtlige Fana-kamper.

God som gull

Publisert 30. mars 2024

På Fana IL sitt årsmøte ble Kristian Jæger hyllet da han mottok et fortjent hederstegn i gull.

Kick-off med Christian Kalvenes

Publisert 27. mars 2024

Med god servering og et inspirerende foredrag på programmet inviteres frivilligheten til kick-off på klubbens regning.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram