Spanderer årsfest på frivilligheten

Publisert 9. november 2022 | Klubben | Spanderer årsfest på frivilligheten

Fana IL Fotball ønsker å sette et verdig punktum på en lang og god sesong.

Klubben inviterer derfor alle trenere, lagledere og frivillige til årsfest på Nesttun Idrettsplass for å takke alle for det uvurderlige arbeidet som har blitt utført for Fana IL Fotball i fotballsesongen 2022.

• Dag og dato: Fredag 18. november.
  • Tid: Klokken 19:00.
  • Sted: Nesttun Idrettsplass.

Pinnekjøtt fra Fana Kjøtt og Le Chef
På klubbens regning vil alle ta del av god matservering. Le Chef tilbereder denne kvelden tradisjonsrik norsk julemat med fantastisk pinnekjøtt fra Fana Kjøtt av ypperste kvalitet.

Videre vil alle inviterte få valget mellom mineralvann eller noe godt i glasset fra 7 Fjell Bryggeri.

Prisutdelinger og sosialt samvær
Utover et par prisutdelinger vil det ikke bli lagt opp til noen spesiell agenda annet enn sosialt samvær.

Det er nemlig avgjørende å bygge relasjoner og nettverk på tvers av lag og alderstrinn slik at alle kan fortsette å dra i samme retning og dermed utvikle aktivitetstilbudet for barn, ungdom og voksne i vår bydel.

Påmelding til årsfesten gjør den enkelte via klubbens interne kommunikasjonkanal.

Fana IL Fotball ønsker trenere, lagledere og frivillige velkommen til årsfest!

Sommerpause for servicesenteret

Publisert 1. juli 2024

Med forventning om en intens og knallgøy høstsesong tar servicesenteret til Fana IL Fotball nå en pust i bakken.

Selle & Partners + Fana IL Fotball

Publisert 31. mai 2024

Svein Roger Selle skal bistå Fana-ledelsen med å utarbeide en ny bærekraftig strategi mot 2030.

17. mai-tog med Fana IL Fotball

Publisert 14. mai 2024

Tradisjonen tro stiller Fana IL Fotball med egen fane i prosesjonen til Nesttun.

Få oversikt over alle Fana-kampene

Publisert 15. april 2024

Fana IL Fotball presenterer en tjeneste hvor man får full oversikt over samtlige Fana-kamper.

God som gull

Publisert 30. mars 2024

På Fana IL sitt årsmøte ble Kristian Jæger hyllet da han mottok et fortjent hederstegn i gull.

Kick-off med Christian Kalvenes

Publisert 27. mars 2024

Med god servering og et inspirerende foredrag på programmet inviteres frivilligheten til kick-off på klubbens regning.