Kick-off med Christian Kalvenes

Publisert 27. mars 2024 | Klubben | Kick-off med Christian Kalvenes

Med god servering og et inspirerende foredrag på programmet inviteres frivilligheten til kick-off på klubbens regning.

Mange trygge voksne både på og utenfor banen er i sum et avansert samspill som gjør fotballfamilien i Fana IL til en voldsom drivkraft.

Fana IL Fotball er kort og godt viktig for lokalsamfunnet og alle bidrag til det sterke fellesskapet i klubben er en klok og fornuftig investering med tanke på fremtiden.

2024-sesongen skal starte med stil
I usedvanlig god tradisjon ønsker Fana IL Fotball at 2024-sesongen skal starte med stil. Klubben inviterer derfor alle trenere, lagledere og frivillige til kick-off på Nesttun Idrettsplass.

• Dag og dato: Fredag 5. april.
  • Tid: Klokken 18:30.
  • Sted: Nesttun Idrettsplass.

Her bør alle treningsgrupper være behørig representert. Administrasjonen tilstreber at bordsete settes opp ut i fra de man samarbeider mest med i organisasjonen.

Servering fra Fana Kjøtt og 7 Fjell Bryggeri
På klubbens regning vil alle ta del av god servering. Salgs- og partneransvarlig Helge-John Hildershavn fyrer opp grillen for å tilberede håndlagede og velsmakende karbonader fra Fana Kjøtt med riktig tilbehør.

Videre vil alle inviterte få valget mellom mineralvann eller noe godt i glasset fra 7 Fjell Bryggeri.

Christian Kalvenes om Brann og Bergen
Kveldens store trekkplaster er sjefen over de gode tider på Stadion - ingen ringere enn Christian Kalvenes.

Til tross for en svært hektisk kalender med Champions League og seriestart har Kalvenes funnet det riktig å investere litt av sin fritid på Nesttun Idrettsplass denne kvelden - for å inspirere og motivere trenere og lagledere i en stor utviklingsklubb.

• Byen é laget - Bergen é Brann.

Kalvenes har blitt utfordret til å si noe om takten og tonen man har valgt å styre Bergens stolthet etter - langsiktig klubbygging, fremtidsrettet kvinnesatsing og forholdet til naboklubber.

Bygge relasjoner og nettverk
Utover dette vil det ikke bli lagt opp til noen spesiell agenda annet enn sosialt samvær. Det er nemlig avgjørende å bygge relasjoner og nettverk på tvers av lag og alderstrinn slik at alle kan fortsette å dra i samme retning og dermed utvikle aktivitetstilbudet for barn, ungdom og voksne i vår bydel.

Påmelding til kick-off gjør den enkelte via klubbens interne kommunikasjonkanal.

Fana IL Fotball ønsker trenere, lagledere og frivillige velkommen til kick-off!

Få oversikt over alle Fana-kampene

Publisert 15. april 2024

Fana IL Fotball presenterer en tjeneste hvor man får full oversikt over samtlige Fana-kamper.

God som gull

Publisert 30. mars 2024

På Fana IL sitt årsmøte ble Kristian Jæger hyllet da han mottok et fortjent hederstegn i gull.

Paulsen oppgradert til sølv

Publisert 25. mars 2024

Bjarne Paulsen fikk velfortjent skryt og hederstegn i sølv på årsmøte til Fana IL.

Fotballmann i hovedlaget

Publisert 22. mars 2024

På årsmøte til Fana IL ble det klart at Tor Gjøstein skal fortsette å lede et av landets største idrettslag.

Hildershavn ny salgs- og partneransvarlig

Publisert 5. februar 2024

Helge-John Hildershavn er ansatt som salgs- og partneransvarlig med et særlig ansvar for Fana-landslaget.

Algerøy flytter østover

Publisert 29. januar 2024

Helge Algerøy forlater klubben i sitt hjerte for å bosette seg på Østlandet.