Hederstegn i bronse til Paulsen

Publisert 7. juli 2020 | Klubben | Hederstegn i bronse til Paulsen

Fana-gutten Bjarne Paulsen fikk tidligere i år velfortjent oppmerksomhet for sine bidrag i Fana IL Fotball.

Bjarne Paulsen har hatt en livslang interesse for Fana IL Fotball. Inngangen var som for mange andre gjennom spill på aldersbestemt nivå. Med årene utviklet Paulsen seg til å bli en god spiller på herrelaget hvor han spilte hele 70 obligatoriske kamper. En vaskekte Fana-gutt med andre ord!

Etter endt spillerkarriere var det naturlig for Paulsen å bli en engasjert lagleder for sine barn og deres fotballvenner. Deretter ble Paulsen valgt inn i fotballstyret hvor han fortsatt har en viktig og aktiv rolle. Som leder har bidragene vært mange og spesielt innenfor markedsarbeid, arrangementer og logistikk har Paulsen tilført viktig kompetanse. Uten tvil en sterk bidragsyter til fellesskapet som sprer glede til alle rundt seg og sørger for handlekraft med høy trivsel på Nesttun Idrettsplass.

Ved å bli tildelt hederstegn i bronse har Paulsen fått svart på hvitt at investeringen med utallige timer med frivillighetsarbeid - alltid til det beste for klubben i sitt hjerte - settes umåtelig stor pris på.

Fana IL Fotball gratulerer Bjarne med utmerkelsen!

Få oversikt over alle Fana-kampene

Publisert 15. april 2024

Fana IL Fotball presenterer en tjeneste hvor man får full oversikt over samtlige Fana-kamper.

God som gull

Publisert 30. mars 2024

På Fana IL sitt årsmøte ble Kristian Jæger hyllet da han mottok et fortjent hederstegn i gull.

Kick-off med Christian Kalvenes

Publisert 27. mars 2024

Med god servering og et inspirerende foredrag på programmet inviteres frivilligheten til kick-off på klubbens regning.

Paulsen oppgradert til sølv

Publisert 25. mars 2024

Bjarne Paulsen fikk velfortjent skryt og hederstegn i sølv på årsmøte til Fana IL.

Fotballmann i hovedlaget

Publisert 22. mars 2024

På årsmøte til Fana IL ble det klart at Tor Gjøstein skal fortsette å lede et av landets største idrettslag.

Hildershavn ny salgs- og partneransvarlig

Publisert 5. februar 2024

Helge-John Hildershavn er ansatt som salgs- og partneransvarlig med et særlig ansvar for Fana-landslaget.