Hederstegn i bronse til Loftaas

Publisert 22. april 2022 | Klubben | Hederstegn i bronse til Loftaas

Asle Loftaas ble overrasket på årsmøte til Fana IL da hederstegnkomitéen hyllet ham for sin innsats.

Ved å bli tildelt hederstegn i bronse har Loftaas fått svart på hvitt at investeringen med utallige timer med frivillighetsarbeid - alltid til det beste for klubben i sitt hjerte - settes umåtelig stor pris på.

Alle som ferdes i og rundt klubbhuset vet inderlig godt hvem Asle Loftaas er. I intet mindre enn et tiår har Loftaas vært viktig i arbeidet med å legge forholdene best mulig til rette for spillerne i Fana IL Fotball. En skikkelig klubbmann som alltid yter det lille ekstra for Gud og hvermann på Nesttun Idrettsplass.

Riktignok ble Loftaas for første gang en del av Fana IL Fotball på midten av 70-tallet. Loftaas sparket da i gang karrieren på Ulsmågbanen og fikk med årene mange gode opplevelser som spiller. Som målvakt voktet Loftaas buret for Fana IL Fotball i alle aldersbestemte klasser med både NM-tittel og Norway Cup-finale. Selv om det var Smørås IL som mest fikk nyte godt av målvaktens kvaliteter i seniorfotballen kan Loftaas skryte på seg ti obligatoriske kamper for Fana IL Fotballs herrelag.

Fana IL Fotball har alltid hatt en spesiell plass i Loftaas sitt hjertet. Hovedpersonen var derfor ikke vond å be da herrelaget ønsket å styrke støtteapparatet. 12. juni 2011 debuterte Loftaas i rollen som materialforvalter borte mot Åsane 2 i en kamp Fana-guttene forøvrig vant 0-5.

Dette var bare et forvarsel på hva som skulle komme.

Gjennom årene har nemlig både Loftaas og Fana IL Fotball fått mye mer å begeistre seg over. Spillere og trenere har kommet og gått, men ingen har noengang kunne si et vondt ord om den uunnværlige materialforvalteren. I en av de mest undervurderte rollene rundt representasjonslagene har Loftaas levert på Champions League-nivå hver eneste dag.

Uansett vær og vind har Loftaas tatt sykkelen fatt for å klargjøre klær og utstyr til trening eller kamp. Utvilsomt en avgjørende mann for produktet til Fana IL Fotball hvor tilrettelegging for videre utvikling alltid skal stå i høysete.

Siden comebacket har Loftaas en oppmøteprosent de fleste bare kan drømme om. Med sin dedikasjon lever og ånder materialforvalteren for at flest mulig spillere skal ha det best mulig. Ikke bare på dame- eller herrelaget, men også for talenter på vei opp og frem i spillerutviklingspyramiden.

Loftaas er en av flere menneskelige ressurser som syr store puter under armene på spillerne. Verken dame- eller herrelaget vet hvor godt man egentlig har det takket være alle arbeidstimene som legges ned. En skikkelig gladgutt som gjør Nesttun Idrettsplass til et bedre sted å være.

Med dette grunnlaget var kandidaturet til hederstegnet i bronse umulig å se vekk i fra.

Fana IL Fotball gratulerer Asle med utmerkelsen!

Mer om Klubben

Årsfest for og med frivilligheten

Publisert 19. oktober 2023

På klubbens regning ønsker Fana IL Fotball å sette et verdig punktum på en lang og god sesong.

Stig Olav Larsen tildelt hederstegn

Publisert 16. august 2023

Kontinuitetsbæreren Stig Olav Larsen fikk i kveld velfortjent oppmerksomhet for sine bidrag i Fana IL Fotball.

Administrasjonen tar sommerferie

Publisert 3. juli 2023

Med forventning om en intens og knallgøy høstsesong tar servicesenteret til Fana IL Fotball nå en pust i bakken.

Hederstegn i bronse til Baldersheim

Publisert 30. juni 2023

Ronny Thømt Baldersheim fikk velfortjent oppmerksomhet for sine bidrag i Fana IL Fotball.

Fotballfamilien i 17. mai-toget

Publisert 15. mai 2023

Tradisjonen tro stiller Fana IL Fotball med egen fane i prosesjonen til Nesttun.

Sølvtegn til Torill Sivertsen Lie

Publisert 6. april 2023

Torill Sivertsen Lie fikk velfortjent skryt og hederstegn i sølv på årsmøte til Fana IL.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram