Årsfest for og med frivilligheten

Publisert 19. oktober 2023 | Klubben | Årsfest for og med frivilligheten

På klubbens regning ønsker Fana IL Fotball å sette et verdig punktum på en lang og god sesong.

Fana IL Fotball er heldig som har et tresifret antall engasjerte trenere, lagledere og frivillige. I sum legger alle til rette for at barn, ungdom og voksne dyrker et bunnsolid fellesskap med god fotballaktivitet som et viktig verktøy.

For å takke alle for det uvurderlige arbeidet inviteres alle til en kostnadsfri helaften på Nesttun Idrettsplass.

Trenere, lagledere og frivillige
I usedvanlig god tradisjon inviterer klubben til årsfest - for og med frivlligheten - på Nesttun Idrettsplass for å takke alle med mange positive og velfortjente adjektiv for det som har blitt utført for Fana IL Fotball i fotballsesongen 2023.

• Dag og dato: Fredag 17. november.
  • Tid: Klokken 19:00.
  • Sted: Nesttun Idrettsplass.

Her bør alle treningsgrupper være behørig representert. Administrasjonen tilstreber at bordsete settes opp ut i fra de man samarbeider mest med i organisasjonen.

Pinnekjøtt fra Fana Kjøtt og Le Chef
På klubbens regning vil alle ta del av god matservering. Le Chef tilbereder denne kvelden tradisjonsrik norsk julemat med fantastisk pinnekjøtt fra Fana Kjøtt av ypperste kvalitet.

Videre vil alle inviterte få valget mellom mineralvann eller noe godt i glasset fra 7 Fjell Bryggeri.

Prisutdelinger og sosialt samvær
Utover et par prisutdelinger vil det ikke bli lagt opp til noen spesiell agenda annet enn sosialt samvær.

Det er nemlig avgjørende å bygge relasjoner og nettverk på tvers av lag og alderstrinn slik at alle kan fortsette å dra i samme retning og dermed utvikle aktivitetstilbudet for barn, ungdom og voksne i vår bydel.

Påmelding til årsfesten gjør den enkelte via klubbens interne kommunikasjonkanal.

Fana IL Fotball ønsker trenere, lagledere og frivillige velkommen til årsfest!

Få oversikt over alle Fana-kampene

Publisert 15. april 2024

Fana IL Fotball presenterer en tjeneste hvor man får full oversikt over samtlige Fana-kamper.

God som gull

Publisert 30. mars 2024

På Fana IL sitt årsmøte ble Kristian Jæger hyllet da han mottok et fortjent hederstegn i gull.

Kick-off med Christian Kalvenes

Publisert 27. mars 2024

Med god servering og et inspirerende foredrag på programmet inviteres frivilligheten til kick-off på klubbens regning.

Paulsen oppgradert til sølv

Publisert 25. mars 2024

Bjarne Paulsen fikk velfortjent skryt og hederstegn i sølv på årsmøte til Fana IL.

Fotballmann i hovedlaget

Publisert 22. mars 2024

På årsmøte til Fana IL ble det klart at Tor Gjøstein skal fortsette å lede et av landets største idrettslag.

Hildershavn ny salgs- og partneransvarlig

Publisert 5. februar 2024

Helge-John Hildershavn er ansatt som salgs- og partneransvarlig med et særlig ansvar for Fana-landslaget.