Algerøy flytter østover

Publisert 29. januar 2024 | Klubben | Algerøy flytter østover

Helge Algerøy forlater klubben i sitt hjerte for å bosette seg på Østlandet.

Etter to intensive sesonger i rollen som salgs- og partneransvarlig har Helge Algerøy dessverre valgt å si opp sin stilling. Algerøy og Fana IL Fotball skilles som gode venner. Hovedpersonen vil i det hele tatt bli et savn på Nesttun Idrettsplass.

Med ansvar for både marked og arrangement har Algerøy løpt langt, fort og lenge. Selv om arbeidsoppgavene i et idrettslag blir utført i tide og utide har Algerøy aldri kviet seg. Tvertimot har gladlaksen uten unntak vært en positiv drivkraft i miljøet og ofret livet for klubben i sitt hjerte.

Som salgs- og partneransvarlig har Helge Algerøy fra første stund alltid vært opptatt av å gjøre valg og prioriteringer som er det beste for Fana IL Fotball. Med hovedansvar for Fana-landslaget har ""business to business"-konseptet uten tvil fått en bedre fasong og farge noe både nåværende og nye samarbeidspartnere kan nyte godt ut av. Videre har Algerøy åpnet utallige dører som har vært til stor hjelp i forbindelse med søknadsprosesser rettet mot offentlige midler, legater og stiftelser.

Algerøy har sin siste arbeidsdag onsdag 31. januar og flytter deretter til Oslo for å leve livet med sin bedre halvdel. Daglig leder har i det skjulte jobbet effektivt med å få på plass en erstatter for å ivareta klubbens ambisjoner og videre utvikling. Nærmere informasjon om arvtakeren er derfor like rundt hjørnet.

Fana IL Fotball takker Helge for hans bidrag i klubben og ønsker ham lykke til!

Hildershavn ny salgs- og partneransvarlig

Publisert 5. februar 2024

Helge-John Hildershavn er ansatt som salgs- og partneransvarlig med et særlig ansvar for Fana-landslaget.

God jul fra daglig leder

Publisert 23. desember 2023

Daglig leder Mads Vik Tvedte ønsker fotballfamilien i Fana IL en riktig god jul.

Årsfest for og med frivilligheten

Publisert 19. oktober 2023

På klubbens regning ønsker Fana IL Fotball å sette et verdig punktum på en lang og god sesong.

Stig Olav Larsen tildelt hederstegn

Publisert 16. august 2023

Kontinuitetsbæreren Stig Olav Larsen fikk i kveld velfortjent oppmerksomhet for sine bidrag i Fana IL Fotball.

Administrasjonen tar sommerferie

Publisert 3. juli 2023

Med forventning om en intens og knallgøy høstsesong tar servicesenteret til Fana IL Fotball nå en pust i bakken.

Hederstegn i bronse til Baldersheim

Publisert 30. juni 2023

Ronny Thømt Baldersheim fikk velfortjent oppmerksomhet for sine bidrag i Fana IL Fotball.