Totland tilbake i Fana-drakt

Publisert 13. oktober 2021 | Fotballutdanning | Seniorfotball | Representasjonslag | Herrelaget | Totland tilbake i Fana-drakt

Anders Walker Totland skal utvikle seg videre i Fana IL Fotball.

Spennende unggutter som vil opp og frem kan det aldri bli nok av i Fana IL Fotball. Anders Walker Totland passer utmerket til denne beskrivelsen og gleder mange Fana-hjerter ved å vende tilbake til Nesttun Idrettsplass.

Totland er nemlig en fantastisk fin gutt som som startet karrieren i Fana IL Fotball og gikk en god skole på Corvus Energy Fana-akademiet. De siste sesongene har unggutten imidlertidig spilt for Brann hvor Totlands ferdigheter definitivt ble lagt merke til - nok til å bli belønnet med aldersbestemte landskamper og proffkontrakt.

Spilleren er nå heldigvis tilbake i den rød- og hvitstripede Fana-drakten for utvikle seg videre og sørge for at klubben tar nye steg. På Nesttun Idrettsplass vil Totland fra første stund være en del av et voksent og produktivt utviklingsmiljø hvor rutinerte og erfarne spillere mikses sammen med purunge talenter.

Ørjan Håland og resten av trenerteamet gleder seg nå veldig til å videreutvikle Totland. Et nydelig driv med ballen, treffsikre venstrefot og store forståelse for spillet kan etterhvert hjelpe ham til en flott karriere. Totland har i tillegg til fine fotballferdigheter fremragende holdninger og skal nå gå i fotsporene til en antall spillere har hatt det gøy på Nesttun Idrettsplass og samtidig tatt steget til toppfotballen. Blant disse finner man faktisk Totland sine eldre brødre som åpenbart profitterte på tidlig spilletid og tillit på klubbens herrelag krydret med referanseopphold i større klubber utenfor bygrensene.

Fana IL Fotball ønsker Anders velkommen tilbake til klubben!

Mer om Herrelaget

Fredrik Haugen klar for neste kapittel

Publisert 9. april 2024

Stjernesigneringen Fredrik Haugen skal være en ledestjerne både på og utenfor banen i årene som kommer.

Møter Lysekloster i NM for menn

Publisert 26. mars 2024

Norges Fotballforbund har offentliggjort kampoppsettet for første ordinære runde.

Nilsen er rødhvit

Publisert 24. mars 2024

Goalgetteren Tim Nilsen har gått fra å være klubbnomade til å bli en skikkelig kontinuitetsbærer.

Midtgaard signerte flerårskontrakt

Publisert 9. februar 2024

Den romantiske drømmen om en fotballreise fra Knøttefotball til representasjonslag har blitt en virkelighet for Simon Midtgaard.

Treningskampene til herrelaget

Publisert 1. februar 2024

Som tidligere spares det ikke på kruttet i sesongoppkjøringen til Fana IL Fotballs herrelag.

Jonas Lygre styrker angrepet

Publisert 1. januar 2024

Den uslepne diamanten Jonas Lygre har signert en flerårskontrakt med Fana IL Fotball.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram