Totland tilbake i Fana-drakt

Publisert 13. oktober 2021 | Fotballutdanning | Seniorfotball | Representasjonslag | Herrelaget | Totland tilbake i Fana-drakt

Anders Walker Totland skal utvikle seg videre i Fana IL Fotball.

Spennende unggutter som vil opp og frem kan det aldri bli nok av i Fana IL Fotball. Anders Walker Totland passer utmerket til denne beskrivelsen og gleder mange Fana-hjerter ved å vende tilbake til Nesttun Idrettsplass.

Totland er nemlig en fantastisk fin gutt som som startet karrieren i Fana IL Fotball og gikk en god skole på Corvus Energy Fana-akademiet. De siste sesongene har unggutten imidlertidig spilt for Brann hvor Totlands ferdigheter definitivt ble lagt merke til - nok til å bli belønnet med aldersbestemte landskamper og proffkontrakt.

Spilleren er nå heldigvis tilbake i den rød- og hvitstripede Fana-drakten for utvikle seg videre og sørge for at klubben tar nye steg. På Nesttun Idrettsplass vil Totland fra første stund være en del av et voksent og produktivt utviklingsmiljø hvor rutinerte og erfarne spillere mikses sammen med purunge talenter.

Ørjan Håland og resten av trenerteamet gleder seg nå veldig til å videreutvikle Totland. Et nydelig driv med ballen, treffsikre venstrefot og store forståelse for spillet kan etterhvert hjelpe ham til en flott karriere. Totland har i tillegg til fine fotballferdigheter fremragende holdninger og skal nå gå i fotsporene til en antall spillere har hatt det gøy på Nesttun Idrettsplass og samtidig tatt steget til toppfotballen. Blant disse finner man faktisk Totland sine eldre brødre som åpenbart profitterte på tidlig spilletid og tillit på klubbens herrelag krydret med referanseopphold i større klubber utenfor bygrensene.

Fana IL Fotball ønsker Anders velkommen tilbake til klubben!

Mer om Herrelaget

Martinsen signerte ny Fana-kontrakt

Publisert 7. november 2023

Fana IL Fotballs svar på Bjørn Borg tar nok en sesong på Nesttun Idrettsplass.

Fredrik Fosse-Iversen er med videre

Publisert 22. september 2023

Fana IL Fotball og Fredrik Fosse-Iversen vil opp og frem i årene som kommer.

Øvreberg signerte ny kontrakt

Publisert 15. september 2023

Trym Vatn Øvreberg skal utvikle seg videre i den rød- og hvitstripete Fana-drakten.

Gjerstad signerte ny kontrakt

Publisert 8. september 2023

Midtbanespilleren Håkon Giæver Gjerstad har signert en toårskontrakt med Fana IL Fotballs herrelag.

Njøs er klar for fortsettelsen

Publisert 6. september 2023

Sølvreven fra Stord har signert en ny flerårskontrakt med Fana IL Fotball.

Klubblegenden takker for seg

Publisert 24. august 2023

Etter 13 sesonger og 250 kamper for Fana IL Fotball har Joachim Dankertsen valgt å legge skoene på hyllen.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram