Øvreberg signerte ny kontrakt

Publisert 15. september 2023 | Fotballutdanning | Seniorfotball | Representasjonslag | Herrelaget | Øvreberg signerte ny kontrakt

Trym Vatn Øvreberg skal utvikle seg videre i den rød- og hvitstripete Fana-drakten.

Familien Flo har for lengst satt Stryn på fotballkartet og talentene popper tilstadighet opp i bygden med naturskjønne omgivelser. Midtveis i 2022-sesongen var det Fana IL Fotball sin tur til å oppleve et lite stykke Norge på nært hold. Trym Vatn Øvreberg kom nemlig rekende på fjøl og imponerte med sine ferdigheter fra første stund.

Med sin eventyrlige innstilling har Øvreberg tatt kvantesprang det siste året og for alvor begynt å markere seg i Norsk Tipping-ligaen. Spilleren kan bekle flere roller i Ørjan Håland sin utviklende spillmodell, men det er spesielt i den sentrale midtbaneposisjonen at Øvreberg har satt sitt preg på laget - trygg i frispillingen og opptatt av å søke gjennombrudd med ball. Øvreberg har dessuten vist spennende kvaliteter i det defensive arbeidet og beskyttet forsvaret sitt ved å vinne et hav av første- og andreballer. Akkurat som en kjøttetende plante i Super Mario har Øvreberg patruljert sin sektor med mål om å stoppe enhver motstander som har tenkt å passere.

Stryningen har med rette store ambisjon for sin fotballkarriere og er villig til å grave usedvanlig dypt for å nå sine mål. At en spiller med en spennende reise ønsker å bruke herrelaget som en døråpner og et springbrett til toppfotballen er som musikk i ørene til alle med hjerte i Fana IL Fotball. Med en rykende fersk flerårskontrakt kan spilleren, laget og klubben nå pakke kofferten for å legge ut på en felles reise mot nye fremganger.

Fana IL Fotball gleder seg over at Trym er klar for flere sesonger på Nesttun Idrettsplass!

Mer om Herrelaget

Fredrik Haugen klar for neste kapittel

Publisert 9. april 2024

Stjernesigneringen Fredrik Haugen skal være en ledestjerne både på og utenfor banen i årene som kommer.

Møter Lysekloster i NM for menn

Publisert 26. mars 2024

Norges Fotballforbund har offentliggjort kampoppsettet for første ordinære runde.

Nilsen er rødhvit

Publisert 24. mars 2024

Goalgetteren Tim Nilsen har gått fra å være klubbnomade til å bli en skikkelig kontinuitetsbærer.

Midtgaard signerte flerårskontrakt

Publisert 9. februar 2024

Den romantiske drømmen om en fotballreise fra Knøttefotball til representasjonslag har blitt en virkelighet for Simon Midtgaard.

Treningskampene til herrelaget

Publisert 1. februar 2024

Som tidligere spares det ikke på kruttet i sesongoppkjøringen til Fana IL Fotballs herrelag.

Jonas Lygre styrker angrepet

Publisert 1. januar 2024

Den uslepne diamanten Jonas Lygre har signert en flerårskontrakt med Fana IL Fotball.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram