Moldenes har signert og debutert

Publisert 1. juli 2022 | Fotballutdanning | Seniorfotball | Representasjonslag | Herrelaget | Moldenes har signert og debutert

Eirik Opheim Moldenes styrker angrepsrekken på Fana IL Fotballs herrelag.

Angrepsspilleren Eirik Opheim Moldenes har lenge vært ansett som et lovende talent. Askøyværingen ble i ung alder inkludert i akademiet på Kniksens plass og gikk gradene her i flere sesonger. Underveis fikk Moldenes spennende erfaring gjennom et tosifret antall kamper for aldersbestemte landslag - i tillegg til å bli belønnet med debut for Brann. Etter å ha imponert for andrelaget var tiden inne for å ta steget til en seniorgruppe og valget falt på Øygarden selv om beilerne var mange. På Ågotnes fikk Moldenes en smakebit på OBOS-ligaen og var fast inventar på laget helt til klubben måtte melde oppbud.

Det økonomiske rotet gjorde at samtlige spillere ble fristilt og måtte helt ut av det blå til slutte seg til nye klubber. Spillerens ferdigheter, alder og ambisjoner passer som hånd i hanske for Fana IL Fotballs herrelag. En spiller med godt driv, spennende rykk og deilig nærteknikk som vil nyte godt av den tydelige spillestilen som utøves på Nesttun Idrettsplass. Moldenes har så langt vært et nydelig bekjentskap både på og utenfor banen - en flott gutt med en avslappende personlighet som allerede har glidd godt inn i gruppen og allerede rukket å gjøre sin debut i rødt og hvit.

Fana IL Fotball ønsker Eirik velkommen til klubben!

Mer om Herrelaget

Fredrik Haugen klar for neste kapittel

Publisert 9. april 2024

Stjernesigneringen Fredrik Haugen skal være en ledestjerne både på og utenfor banen i årene som kommer.

Møter Lysekloster i NM for menn

Publisert 26. mars 2024

Norges Fotballforbund har offentliggjort kampoppsettet for første ordinære runde.

Nilsen er rødhvit

Publisert 24. mars 2024

Goalgetteren Tim Nilsen har gått fra å være klubbnomade til å bli en skikkelig kontinuitetsbærer.

Midtgaard signerte flerårskontrakt

Publisert 9. februar 2024

Den romantiske drømmen om en fotballreise fra Knøttefotball til representasjonslag har blitt en virkelighet for Simon Midtgaard.

Treningskampene til herrelaget

Publisert 1. februar 2024

Som tidligere spares det ikke på kruttet i sesongoppkjøringen til Fana IL Fotballs herrelag.

Jonas Lygre styrker angrepet

Publisert 1. januar 2024

Den uslepne diamanten Jonas Lygre har signert en flerårskontrakt med Fana IL Fotball.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram