Hille tilbake på Nesttun Idrettsplass

Publisert 10. februar 2023 | Fotballutdanning | Seniorfotball | Representasjonslag | Herrelaget | Hille tilbake på Nesttun Idrettsplass

Thomas Hille har sluttet seg til Fana IL Fotballs herrelag i en ny rolle.

Etter litt for mange år kan Thomas Hille endelig kle seg opp i uniformen til Fana IL Fotball. Hille vender nemlig tilbake til Nesttun Idrettsplass med mål om færrest mulig baklengsmål for herrelaget.

Riktignok ikke som aktiv sisteskanse. Hille har nemlig lagt hanskene på hyllen og kan se tilbake på en fin fin karriere. Tålmodig gikk målvakten gradene i lokalfotballen og endte opp som OBOS-ligaspiller i nordre bydel. Hille kan faktisk skilte med kvalifiseringskamper til Eliteserien på CVen. I fjor satte burvokteren et endelig punktum da hverdagslogistikken med toppfotball og studier var i overkant hektisk.

Det siste året har fotballspilling blitt erstattet med jakt og fiske. Hille har gått Lars Monsen en høy gang i allslags vassdrag for å finne den perfekte villaksen. Selv om kjærligheten til fluestangen er sterk har Fana IL Fotball heldigvis også klart å vekke følelsene for fotball og rolletrening for målvakter.

Hille har kommet meget godt i gang med sitt virke som målvaktstrener på Nesttun Idrettsplass. Selv om Hille på papiret er en del av Ørjan Hålands trenerteam på herrelaget har det blitt etablert en spennende målvaktsgruppe på tvers av både akademi- og representasjonslag. Dessuten har Hille med sin nydelige personlighet fra første sekund glidd rett inn i klubbens trenermiljø.

Fana IL Fotball ønsker Thomas velkommen tilbake til klubben!

Mer om Herrelaget

Fredrik Haugen klar for neste kapittel

Publisert 9. april 2024

Stjernesigneringen Fredrik Haugen skal være en ledestjerne både på og utenfor banen i årene som kommer.

Møter Lysekloster i NM for menn

Publisert 26. mars 2024

Norges Fotballforbund har offentliggjort kampoppsettet for første ordinære runde.

Nilsen er rødhvit

Publisert 24. mars 2024

Goalgetteren Tim Nilsen har gått fra å være klubbnomade til å bli en skikkelig kontinuitetsbærer.

Midtgaard signerte flerårskontrakt

Publisert 9. februar 2024

Den romantiske drømmen om en fotballreise fra Knøttefotball til representasjonslag har blitt en virkelighet for Simon Midtgaard.

Treningskampene til herrelaget

Publisert 1. februar 2024

Som tidligere spares det ikke på kruttet i sesongoppkjøringen til Fana IL Fotballs herrelag.

Jonas Lygre styrker angrepet

Publisert 1. januar 2024

Den uslepne diamanten Jonas Lygre har signert en flerårskontrakt med Fana IL Fotball.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram