Gjerstad signerte ny kontrakt

Publisert 8. september 2023 | Fotballutdanning | Seniorfotball | Representasjonslag | Herrelaget | Gjerstad signerte ny kontrakt

Midtbanespilleren Håkon Giæver Gjerstad har signert en toårskontrakt med Fana IL Fotballs herrelag.

For ganske nøyaktig et år siden kunne Håkon Giæver Gjerstad ikle seg den rødhvite Fana-drakten for første gang. Selv om det lokale fotballtalentet har vokst opp bare et par busstopp fra Nesttun Idrettsplass rakk Gjerstad å fylle tjuetre år før Fana IL Fotball endelig fikk napp. Før den tid hadde barndomsklubben Kalandseid, akademiet på Kniksens plass og hardtsatsende Florø fått nyte godt av den seriøse og treningsvillige spilleren.

Et spennende ferdighetsregister gjør at Gjerstad kan bekle flere posisjoner, men det nok som indreløper den utømmelige strikkmotoren har kommet best til sin rett. Duracellkaninen setter en uvurderlig standard i presspillet og skaper samtidig mye med sin fart og driv - for å ikke glemme de dype offensive løpene som går selveste Øyvind Leonhardsen en høy gang.

Gjerstad har definitivt bekreftet sitt rykte og renommé som en skikkelig ledertype både på og utenfor banen. Med eksempelets makt har spilleren gått foran i treningsarbeidet og spilt med hjerte utenpå drakten. Hovedpersonen overlater sjeldent ting til tilfeldighetene og liker å ha kontroll i sysakene - en seriøs kandidat til tittelen som svigermors drøm. At den nye spilleravtalen ble signert uten å mukke kan derfor ikke love annet enn godt for Fana IL Fotballs herrelag.

Fana IL Fotball gleder seg over at Håkon er klar for flere sesonger på Nesttun Idrettsplass!

Mer om Herrelaget

Fredrik Haugen klar for neste kapittel

Publisert 9. april 2024

Stjernesigneringen Fredrik Haugen skal være en ledestjerne både på og utenfor banen i årene som kommer.

Møter Lysekloster i NM for menn

Publisert 26. mars 2024

Norges Fotballforbund har offentliggjort kampoppsettet for første ordinære runde.

Nilsen er rødhvit

Publisert 24. mars 2024

Goalgetteren Tim Nilsen har gått fra å være klubbnomade til å bli en skikkelig kontinuitetsbærer.

Midtgaard signerte flerårskontrakt

Publisert 9. februar 2024

Den romantiske drømmen om en fotballreise fra Knøttefotball til representasjonslag har blitt en virkelighet for Simon Midtgaard.

Treningskampene til herrelaget

Publisert 1. februar 2024

Som tidligere spares det ikke på kruttet i sesongoppkjøringen til Fana IL Fotballs herrelag.

Jonas Lygre styrker angrepet

Publisert 1. januar 2024

Den uslepne diamanten Jonas Lygre har signert en flerårskontrakt med Fana IL Fotball.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram