Før kampen: Sandnes Ulf 2 - Fana

Publisert 20. august 2022 | Fotballutdanning | Seniorfotball | Representasjonslag | Herrelaget | Før kampen: Sandnes Ulf 2 - Fana

Foto: Ann-Kristin Røsbø i Hordalandsfotball.

Fana IL Fotballs herrelag møter i ettermiddag et godt rekruttlag fra Sandnes Ulf.

Kampene kommer på løpende bånd nå som høstsesongen har startet for alvor. I den 17. serierunden busser Fana-guttene til Rogaland for å spille mot et ungt og talentfullt hjemmelag.

Vertene
Skal man tro historiefortellerne har gjestene fra Rogaland har stolte tradisjoner med seg i bagasjen. Siden begynnelsen av det forrige århundre har Sandnes Ulf ofte vært fremoverlent og på hugget - dog med litt forskjellige navn på idrettslaget. Storhetstid på 1930-tallet, ekspansjon av flere idrettsgrener, smak av toppfotballen og lokale fotballuenigheter har til slutt resultert i det Sandnes Ulf man kjenner i dag. De himmelblå fokuserer kun på fotball og har tatt steget ut av skyggen til tradisjonsrike naboklubber ved å sette Sandnes på fotballkartet ved å på ny innta toppfotballen.

For Sandnes Ulf sin sterke akademisatsing har kamparenaen i Norsk Tipping-ligaen blitt viktig. Selv om det har variert hvilke spillere fra OBOS-ligaen som medvirker her vil kjernen alltid være klubbens gode juniorlag all den tid andrelagene maksimalt får benytte tre spillere som er født i 2000 eller tidligere. Selv om tabellsituasjonen kanskje antyder noe annet har vertene vært en hard nøtt å knekke for de fleste lagene i avdelingen. De aller fleste kampene har vært tette og jevne.

Gjestene
I likhet med hjemmelaget mønstrer garantert Fana IL Fotballs herrelag en startellever med flere spennende talenter krydret med et par rutinerte ringrever. Laget kommer til kampen med selvtillit i bagasjen etter en positiv opplevelse mot Stord etter ferien.

Prestasjonene på bortebane har imidlertidig vært langt mer varierende enn det som har vært tilfellet i egen lekegrind. Forhåpentligvis tar Ørjan Hålands disipler på seg arbeidshanskene for å gjenskape alt det fine som har skjedd på Nesttun Idrettsplass så langt denne sesongen.

Sandnes Ulf 2 - Fana
17. serierunde i Norsk Tipping-ligaen avdeling 4, Øster Hus Arena
Lørdag 20. august 2022 klokken 15:00

Mer om Herrelaget

Martinsen signerte ny Fana-kontrakt

Publisert 7. november 2023

Fana IL Fotballs svar på Bjørn Borg tar nok en sesong på Nesttun Idrettsplass.

Fredrik Fosse-Iversen er med videre

Publisert 22. september 2023

Fana IL Fotball og Fredrik Fosse-Iversen vil opp og frem i årene som kommer.

Øvreberg signerte ny kontrakt

Publisert 15. september 2023

Trym Vatn Øvreberg skal utvikle seg videre i den rød- og hvitstripete Fana-drakten.

Gjerstad signerte ny kontrakt

Publisert 8. september 2023

Midtbanespilleren Håkon Giæver Gjerstad har signert en toårskontrakt med Fana IL Fotballs herrelag.

Njøs er klar for fortsettelsen

Publisert 6. september 2023

Sølvreven fra Stord har signert en ny flerårskontrakt med Fana IL Fotball.

Klubblegenden takker for seg

Publisert 24. august 2023

Etter 13 sesonger og 250 kamper for Fana IL Fotball har Joachim Dankertsen valgt å legge skoene på hyllen.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram