Dankertsen signerte ny Fana-kontrakt

Publisert 15. januar 2022 | Fotballutdanning | Seniorfotball | Representasjonslag | Herrelaget | Dankertsen signerte ny Fana-kontrakt

Kontinuitetsbæreren Joachim Dankertsen tar nok en sesong på Nesttun Idrettsplass.

Siden starten av forrige decennium har Joachim Dankertsen vært en viktig spiller for Fana IL Fotballs herrelag. Ved å tegne en ny kontrakt for ente gang kan spilleren ta nye byks mot toppen av den historiske adelskalenderen.

Herrelagets tropp uten Joachim Dankertsen er like utenkelig som IKEA uten ivar-hyllen - en tidløs favoritt som har vært usedvanlig slitesterk og stått trofast til tjeneste over alt i folks hjem. Dankertsen har nemlig et Fana-hjerte av gull og representerer en kontinuitet som er viktig for alle i Fana IL Fotball. I en ellers egosentrisk fotballverden kan Dankertsen trygt beskrives som et sjeldent fenomen med en lojalitet uten sidestykke. Spilleren kan nemlig skilte med over 200 obligatoriske kamper og går inn i sin tolvte sesong i Fana-drakt.

Et lokalt fotballikon som holder treningskulturen oppe og setter en høy standard for resten av garderoben. Dankertsen har siden debuten hele tiden utviklet seg, tilpasset seg endringene i klubben samt beholdt sulten og viljen til å oppnå ny fremgang. De siste årene har evighetsmaskinen tatt gode steg som spiller og da spesielt som sentral midtbanespiller. Det er gøy å registrere at eldgamle gubber fortsatt er mottakelig for positiv endring. En gjennomført profesjonell tilnærming for å alltid prestere på topp gjør Dankertsen til en inspirasjon for de yngre som ønsker å bli gode fotballspillere.

Fana IL Fotball gleder seg over at Joachim er klar for flere sesonger på Nesttun Idrettsplass!

Mer om Herrelaget

Fredrik Haugen klar for neste kapittel

Publisert 9. april 2024

Stjernesigneringen Fredrik Haugen skal være en ledestjerne både på og utenfor banen i årene som kommer.

Møter Lysekloster i NM for menn

Publisert 26. mars 2024

Norges Fotballforbund har offentliggjort kampoppsettet for første ordinære runde.

Nilsen er rødhvit

Publisert 24. mars 2024

Goalgetteren Tim Nilsen har gått fra å være klubbnomade til å bli en skikkelig kontinuitetsbærer.

Midtgaard signerte flerårskontrakt

Publisert 9. februar 2024

Den romantiske drømmen om en fotballreise fra Knøttefotball til representasjonslag har blitt en virkelighet for Simon Midtgaard.

Treningskampene til herrelaget

Publisert 1. februar 2024

Som tidligere spares det ikke på kruttet i sesongoppkjøringen til Fana IL Fotballs herrelag.

Jonas Lygre styrker angrepet

Publisert 1. januar 2024

Den uslepne diamanten Jonas Lygre har signert en flerårskontrakt med Fana IL Fotball.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram