Knøttefotball for 2016- og 2017-årgangen

Publisert 16. august 2021 | Fotballutdanning | Knøttefotball | Knøttefotball for 2016- og 2017-årgangen

Knøttefotballen, som har vært en genial aktivitet for barnehagebarn de siste årene, tar nå i mot nye påmeldinger.

For de fleste barn og ungdommer starter fotballen som en lek. Fana IL Fotball mener det er viktig at man i fortsettelsen tillater at fotballen i en begynnelse skal være nettopp dette. Lek kombinert med glede er kanskje den største nøkkelen til interesse og fremgang i de fleste idretter.

Formål
På bakgrunn av dette ønsker Fana IL Fotball å tilby et aktivitetstilbud til barn i barnehage under navnet Knøttefotball. Klubben ønsker dermed å åpne døren til den fantastiske fotballfamilien i Fana IL.

Gjennom Knøttefotball er tanken å vekke interessen for fotball med leken som et viktig redskap. I tillegg til fotball skal Knøttefotballen være en fin arena for barna å lære seg å ta hensyn til hverandre samt oppleve både glede og mestring. Videre skal tiltaket inspirere og motivere barna til videre fysisk aktivitet gjennom allsidig aktivitet. Dessuten får man trening i å forholde seg til enkel veiledning.

Overordnet målsetning er med andre ord bevegelsesglede og mestring.

Erfarne Fana-trenere og hjelpsomme foreldretrenere
Knøttefotballen vil i likhet med tidligere år så ofte det går bli ledet av en av Fana IL Fotballs spesialister på teknisk innlæring gjennom fotballek - selvsagt med god støtte fra foresatte. Det vil si at spillernes foresatte må stille seg positiv til å være med å organisere og gjennomføre fotballaktiviteten. Samtidig forventes det at hvert barn har en voksen tilstede på hver trening.

Knøttefotball for barn i barnehage
Knøttefotball er i første omgang rettet mot jenter og gutter som er født i 2016 og 2017 som ønsker å fremme sin interesse for fotball og fysisk aktivitet.

Treningene på Knøttefotballen gjennomføres på Nesttun Idrettsplass hver søndag - klokken 10:30 til 11:15 for 2017-årgangen og klokken 11:15 til 12:00 for 2016-årgangen. Det kommer for øvrig ikke til å arrangeres kamper utover aktiviteten som blir gjennomført på samlingene - denne gulroten må vente til barna blir eldre.

Knøttefotballen følger skoleruten til Bergen kommune fra september til juni. Vi tar forbehold om at det kan bli justeringer i gjennomføringen med hensyn til værgudene og baneforholdene på Nesttun Idrettsplass. I verste fall må vi se oss nødt til å flytte eller avlyse enkelte samlinger.

Ingen treningsavgift og motiverende utstyrspakke
Det er ingen treningsavgift for å delta på Knøttefotballen, men alle deltakerne må betale medlemskontigent til Fana IL Fotball for hvert pågynte kalenderår pålydende kroner 500. Dermed er man også forsikret på vanlige måte som idrettsutøver i et idrettslag. Samtidig finner vi det naturlig å understreke at Knøttefotball ikke har som formål å være en inntektskilde. Prisene blir derfor satt ut ifra en målsetning om å unngå underskudd.

Ved påmelding betaler man i tillegg 500 kroner for en solid utstyrspakke. Utstyrspakken fra Umbro har en verdi på nærmere 1 500 kroner og består av ball, sekk, t-skjorte, shorts, sokker, sekk og drikkeflaske som definitivt styrker motivasjonen til de ferske fotballspillerne.

Påmelding
Bindende påmelding til Knøttefotballen gjør du enkelt og greit klubbens landingsside hos TicketCo. Den er ikke gyldig uten at både registrering og betaling er gjennomført. Betaling gjøres med VISA eller Mastercard umiddelbart.

Påmelding til Knøttefotballen

Første mann til møllen
Første mann til møllen-prinsippet gjelder da Knøttefotballen har et begrenset antall plasser.

Kontaktperson for Knøttefotballen
Mads Vik Tvedte - Sportslig leder
E-post: mads@fanafotball.no

Mer om Knøttefotball

Sparket i gang Knøttefotballen

Publisert 10. september 2023

Nærmere hundre barnehagebarn hadde i dag sine første spark på ballen i Fana IL Fotball.

Knøttefotball for 2018- og 2019-årgangen

Publisert 25. august 2023

Knøttefotballen, som har vært en genial aktivitet for barnehagebarn de siste årene, tar nå i mot nye påmeldinger.

Knøttefotballen fulltegnet - venteliste etablert

Publisert 3. september 2022

Knøttefotballen er med full fart på vei inn i sitt åttende år og oppslutningen har ikke uventet vært formidabel.

Knøttefotball for 2017- og 2018-årgangen

Publisert 3. august 2022

Knøttefotballen, som har vært en genial aktivitet for barnehagebarn de siste årene, tar nå i mot nye påmeldinger.

Ellevill oppslutning på Knøttefotballen

Publisert 1. september 2021

Aldri før har så mange barnehagebarn tjuvstartet karrieren i Fana IL Fotball.

Bånn gass for 2015- og 2016-årgangen

Publisert 23. april 2021

Knøttefotballen har utnyttet enhver mulighet for trening gjennom høsten og vinteren.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram