Tok fotballskoleuken til et nytt nivå

Publisert 1. juli 2023 | Fotballutdanning | Fotballskoler | Tok fotballskoleuken til et nytt nivå

Sjeldent eller aldri har Fana Tine Fotballskole gått mer knirkefritt enn gjennomføringen i juni.

Fotballskolene i hver sin ende av sommerferien har blitt en god og viktig fotballtradisjon for veldig mange fotballspillere. At samtlige plasser på Fana Tine Fotballskole ble revet bort kom derfor ikke som noen stor overraskelse.

Et tresifret antall spillere var klar for avspark første dag uten undervisning - blant disse var det et bredt spenn av unge og ivrige spillere fra helt ferske ballkunstnere til mer rutinerte ringrever og kjente ansikter fra Volvat FFO - fotballfritidsordningen til Fana IL Fotball.

25 fartsfylte treningstimer
Fana IL Fotball har lenge fokusert på at klubbens fotballskoler skal ha en stor påvirkning på spillernes ferdighetsutvikling - med særlig vekt på å drive, vende, skyte, utfordre, finte og drible. Overordnet målsetting er med andre ord at den enkelte spiller skal utvikle de tekniske egenskapene som moderne fotball krever.

Daglig leder Mads Vik Tvedte har i så måte krydret programmet med nøye utvalgte øvelser som nettopp tar sikte på å forbedre overnevnte områder og som bevisst stiller krav til både spillere og trenerne.

Varm lunsj
Fantastiske Simina Elena Radoi - på Nesttun Idrettsplass kjent som sjefskokken på Volvat FFO - gjorde alle involverte bortskjemt midt på dagen. I tur og orden ble nemlig store og små servert en varm lunsj i form av en barnevennlig meny.

Alt for at også totimersøkten etter tolvslaget kunne gjennomføres samtidig som både kropp og sjel fortsatt spilte på lag. Siste dagen stilte selvsagt klubbens gode samarbeidspartner Peppes Pizza opp med mange smakfulle varianter fra det amerikanske pizzakjøkkenet. 

Perfekt spillevær
Av ting man ikke kan planlegge på forhånd er det ikke til å legge skjul på at værmeldingen kan ha stor påvirkning på treningsiveren blant unge fotballspillere. Heldigvis traff man denne gangen helt blink med varm sommertemperatur uten for mye solskinn - og nesten blottet for nedbør.

Ønskereprise i august
Tiden gikk nesten altfor fort på Nesttun Idrettsplass denne uken. Så og si alle var fast bestemt på at man garantert kom tilbake på en eller flere fotballskoler i august hvilket naturligvis er en styrkebeskjed til Fana IL Fotball som tilrettelegger.

Flere fotballskoletradisjoner i sommer

Allerede første uken i august gjennomføres en ny runde med Sommerferiefotball før spillerne kan varme opp til skolestart med siste runde av Fana Tine Fotballskole.

I fellesferien oppfordrer Fana IL Fotball dessuten alle barn, ungdommer og voksne til å ta med seg venner og bekjente til Nesttun Idrettsplass alle ukedager fra klokken 10:00 til 14:00 for en til gøy og uforpliktende løkkefotball.

Mer om Fotballskoler

Fantastisk Fredag: Planleggingsdag og fotballskole

Publisert 7. mai 2024

Fana IL Fotball ønsker velkommen til fotballskole på Bergen kommune sin planleggingsdag i mai.

Påmelding til sommerens fotballskoler

Publisert 3. mai 2024

Fana IL Fotball ønsker velkommen til Fana Tine Fotballskole i både juni og august.

Pangstart på påsken

Publisert 28. mars 2024

Med et tydelig og godt fokus på ballbehandling ble tre fotballskoledager gjennomført med stor bravur.

Påskeferie + fotball = påskeferiefotball

Publisert 11. mars 2024

Fana IL Fotball innleder påskeferien med tre knallgøye fotballskoledager på Nesttun Idrettsplass.

Veldig vellykket vinterferiefotball

Publisert 4. mars 2024

Flust av spillere hadde en lærerik, utviklende og morsom vinterferie på Nesttun Idrettsplass.

Vinterferie + fotball = vinterferiefotball

Publisert 18. februar 2024

Fana IL Fotball ønsker velkommen til en gøy og utviklende fotballskole i vinterferien.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram