Storfint besøk på Volvat FFO

Publisert 16. juni 2021 | Fotballutdanning | FFO | Storfint besøk på Volvat FFO

Gamle og nye FFO-spillere bidro til tre overveldende dager på Volvat FFO i forrige uke.

Akkurat som tidligere år ble det arrangert det åpne FFO-dager på tampen av skoleåret slik at flere kan aktive barn kunne få en smakebit på en knallgøy hverdag etter skoletid - som pågår 11 måneder i året på lik linje med det kommune tilbudet.

I tre overveldende dager til ende fikk Volvat FFO virkelig vist seg frem fra sin beste side.

Volvat heier på FFO-spillerne
Volvat, som er en stor aktør innen helsefremmende og forebyggende arbeid, støtter målsetningen om å bidra til at barn er aktive og stimulere dem til mer aktivitet ved å være en viktig medspiller til fotballfritidsordningen.

Trygg logistikkordning med Vestland Bilutleie
Oppslutningen på de åpne dagene var mer enn man kunne drømme om. Etterhvert rutinerte FFO-spillere ble sammen med nysgjerrige og spente debutanter møtt på skoleplassen ved skoleslutt for så å ta seg trygt til Nesttun Idrettsplass - enten ved bruk av apostlenes hester eller kjøretøy.

Uten Vestland Bilutleie, som er en viktig samarbeidspartner til klubben, hadde det aldri vært mulig å øke kapasiteten på de såkalte kjøreskolene hvor avstanden rett og slett er litt for lang til å gå. Fra sin førsteklasses bilpark stilte nemlig Vestland Bilutleie enda en minibuss med ni seter til disposisjon slik at flest mulig fikk ta del av begivenheten.

Innsjekking, kohorter og varm lunsj
Vel fremme på Nesttun Idrettsplass ble som vanlig alt av garderobefasiliteter tatt i bruk for å overholde nødvendige forholdsregler med tanke på kohorter. Med spillere fra første til fjerde trinn var det et stort mangfold av aldersgrupper og dermed også tydelig adskilte grupper med tanke på gjeldende smittevernsregler.

Simina Elena Radoi, som er den dedikerte kjøkkensjefen på Volvat FFO, stod som alltid på hodet for at samtlige fikk fylt opp energilagrene etter en lang dag på skolebenken. En herlig varm lunsj ble altså servert umiddelbart ved ankomst ut i fra en svært barnevennlig meny - risengrynsgrøt, pasta og hot-dog.

Løkkefotball og organisert trening med nye bekjentskap
Etter å ha takket for maten bar det raskt ut på kunstgresset hvor hver kohort fikk tildelt sitt eget område. Først var det mye fri lek og moro sammen med gode venner og nye bekjentskap. Deretter overtok de høyst kompetente FFO-trenerne styringen på aktiviteten med sjef over ball, smålagsspill og konkurranser.

Stor oppslutning og tallsterk jentedeltakelse
Et imponerende stort antall besøkende så ut til å kose seg glugg ihjel både på og utenfor banen. Selv om FFO-dagene ikke alltid er prikkfri og perfekt så den totale fotballopplevelsen ut til å være knallgod for veldig mange. I tillegg var det ekstra stas å kunne bli kjent med et stort antall glade fotballjenter på Volvat FFO disse dagene.

Med flere timer tilbragt utendørs i fin sommertemperatur og full fart fra start til slutt var det derfor bare rett og rimelig at de unge lovende i stedet fikk belønning for god innsats i form av is og slush.

Duket for et gjensyn i august?
Med sommerferie like rundt hjørnet er dette semesteret på Volvat FFO snart ved veis ende. Fana IL Fotballs dyktige FFO-ledere gleder seg allerede til oppstart igjen i august hvor det forhåpentligvis blir et gjensyn med kjente og nye FFO-spillere i hopetall - alle som vil utvikle seg både sportslig og sosialt kan delta uavhengig av forutsetninger og ambisjonsnivå.

Velkommen til Fana IL Fotballs fotballfritidsordning

Allerede nå fylles FFO-plassene raskt opp for kommende skoleår. For spillerne som allerede er en del av troppen på Volvat FFO i dag videreføres plassen på fotballfritidsordningen. Det er særlig på skolene hvor logistikk i form av kjøring er en nødvendighet at FFO-teamet nå snur alle steiner for å inkludere flest mulig.

Mer om FFO

FFO-suksessen fortsetter

Publisert 16. september 2023

Skoleåret har på alle mulige måter startet bra for Volvat FFO.

Velkommen til Fana IL Fotballs fotballfritidsordning

Publisert 22. juni 2023

Fana IL Fotballs fotballfritidsordning skal være et sted der barna trives og utvikler seg både på og utenfor banen.

Flere besøksdager på Volvat FFO

Publisert 4. juni 2023

Volvat FFO inviterer alle barn i nærområdet til gratis besøksdager i begynnelsen av juni.

Åpen FFO-dag

Publisert 24. november 2022

Volvat FFO inviterer alle barn i nærområdet til gratis besøksdag tirsdag den 29. november.

Gratis fotballskoler for FFO-spillere

Publisert 6. juli 2022

Spillere med hel plass på Volvat FFO får delta kostnadsfritt på alle fotballskoler i regi av Fana IL Fotball.

Rekordmange prøvespillere på Volvat FFO

Publisert 13. juni 2022

Fotballspillere fra seks forskjellige skoler fikk smaken på det gode FFO-livet i forkant av et nytt skoleår.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram