Torsdag sparkes proffuken i gang

Publisert 9. august 2023 | Fotballutdanning | Fana-akademiet | Torsdag sparkes proffuken i gang

Enda en populær proffuke med Corvus Energy Fana-akademiet skal gå av stabelen før skolestart.

Talenter fra hele Bergen og omegn har meldt sin ankomst til en ny proffuke med to daglige treninger ledet av et av et høyst kompetent trenerteam.

Corvus Energy Fana-akademiet er utrolig glad for å kunne legge til rette for mest mulig læring og utvikling på Nesttun Idrettsplass. Alt for å inspirere, motivere og forberede unge fotballspillere til å utvikle seg mot representasjonslag og toppfotball.

Dette er Fana-akademiet

Fem proffdager
Corvus Energy Fana-akademiet sine proffuker må ikke forveksles med en vanlig fotballskole. Tanken er at unge motiverte fotballspillere som ønsker å trene mer og utvikle sine ferdigheter skal få testet livet som fotballproff i en helhetlig setting:

  • Frokostservering.
  • Første treningsøkt.
  • Varm lunsj i restauranten.
  • Restitusjon.
  • Andre treningsøkt.
  • Oppsummering.

Spillerne må ta sikte på å møte hver morgen på Nesttun Idrettsplass klokken 08:30 - siste trening avsluttes klokken 14:00.

Klær etter vær
Spillere som ikke er en del av Corvus Energy Fana-akademiet etter skoletid får utdelt en utstyrspakken fra Umbro som inneholder sokker, shorts og t-skjorte fra akademiet sin kolleksjon. Akademispillerne, som alle har fått utdelt denne utstyrspakken tidligere, benytter seg av denne.

  • Merk gjerne klærne med navn.

Alle spillere må være forberedt på å være ute uansett vær. Det er forventet at samtlige kler seg etter været og har med seg ekstra tøy om det skulle komme nedbør. Om været tillater det skal utstyrspakken benyttes på alle akademitreninger. 

Ta med drikkeflaske
Det er avgjørende å få i seg nok væske i løpet av en lang dag på feltet med full fart fra start til slutt. Spillerne må derfor ta med seg en drikkeflaske.

Solbeskyttelse
Å beskytte seg mot solen er viktig. Det er veldig anbefalt at alle spillerne beskytter seg mot UV-strålene med solkrem for å unngå skader. Pakk gjerne med ekstra solkrem.

Bilder
Corvus Energy Fana-akademiet ønsker naturligvis å dokumentere spillerutviklingen på proffuken. Dersom noen ikke ønsker at deres barn skal bli tatt bilde må det gis beskjed om dette.

Mer om Fana-akademiet

Corvus Energy Fana-akademiet sine proffuker 

Publisert 13. mai 2024

Corvus Energy Fana-akademiet ønsker jenter og gutter i 5. til 7. trinn velkommen til mange gode treninger i sommer.

Skal utvikle ambisiøse 2010-spillere

Publisert 20. november 2023

Jan-Petter Hauge har signert en flerårskontrakt med Fana IL Fotball for å løfte talentfulle 2010-spillere til nye høyder.

Dette er Corvus Energy Fana-akademiet

Publisert 9. september 2023

Fana-akademiet skal inspirere, motivere og forberede unge fotballspillere til å utvikle seg mot representasjonslag og toppfotball.

Corvus Energy Fana-akademiet klar for skoleåret 2023/2024

Publisert 13. august 2023

Corvus Energy Fana-akademiet etter skoletid har åpnet påmeldingen for kommende skoleår.

Proffukene til Corvus Energy Fana-akademiet

Publisert 2. august 2023

Corvus Energy Fana-akademiet ønsker jenter og gutter i 5. til 7. trinn velkommen til mange gode treninger i sommer.

Utviklingsorientert uke

Publisert 7. juli 2023

Læring og utvikling var viktige ingredienser på proffuken med Corvus Energy Fana-akademiet i juni.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram