Klar for J19 1. divisjon

Publisert 3. april 2021 | Fotballutdanning | Fana-akademiet | Klar for J19 1. divisjon

Talentene fra Fana og Sædalen skal måle krefter mot svært god motstand i J19 1. divisjon.

Fana IL Fotball og Sædalen IL satte i gang en litt tilfeldig og forsiktig tilnærming til samarbeid i J17-klassen før 2020-sesongen. Etter noen få uker ble det raskt konkludert med at den store gevinsten ved å gjøre ting sammen ble umulig å avstå.

Klubbenes eldste talenter ble raskt en kohort hvilket økte konkurransesituasjonen i treningsgruppen betraktelig. I tillegg ble den samlede kompetansen i trenerteamet enda sterkere da Andrew Harrison og Tore Vindheim utfylte hverandre på en god måte. Gjennom året la J17-laget på Corvus Energy Fana-akademiet kanskje ned aller flest treningstimer på Nesttun Idrettsplass.

Dette resulterte naturligvis i stor ferdighetsutvikling og mange imponerende prestasjoner i J17 1. divisjon. Sist, men ikke minst dannet dette grunnlaget for en viktig samarbeidsavtale for jente- og damefotballen.

Banebrytende samarbeidsavtale med Sædalen IL

Stiller lag i J19-klassen
NFF Hordaland har ventet altfor lenge på en positiv beskjed fra myndighetene med tanke på når seniorfotballen kan komme i gang. Foreløpig er det som kjent ikke gitt noen signaler om oppstartsdato for lavere divisjoner. Det er for tiden ikke tillatt med kontakttrening i seniorfotballen - dermed må alle involverte belage seg på at seriestarten lar vente på seg.

Dette har påvirket planleggingen av sesongen for de eldste talentene i Fana IL Fotball og Sædalen IL da disse skulle hatt sin kamparena på klubbens samarbeidslag i seniorfotballen. Da muligheten for å etteranmelde lag i J19-klassen dukket opp ble spill her en god løsning så lenge koronasituasjonen pågår.

Gjennom spill i J19 1. divisjon møter Fana/Sædalen følgende motstandere: Bremnes, Fyllingsdalen, Gneist, Loddefjord, Nordhordland, Os/Nore Neset, Stord og Voss.

Mer om Fana-akademiet

Topp treningsuke

Publisert 10. juli 2024

Med to daglige treninger og et godt faglig påfyll ble årets første proffuke både fartsfylt og utviklende.

Corvus Energy Fana-akademiet klar for skoleåret 2024/2025

Publisert 27. juni 2024

Corvus Energy Fana-akademiet etter skoletid har åpnet påmeldingen for kommende skoleår.

Corvus Energy Fana-akademiet sine proffuker 

Publisert 13. mai 2024

Corvus Energy Fana-akademiet ønsker jenter og gutter i 5. til 7. trinn velkommen til mange gode treninger i sommer.

Skal utvikle ambisiøse 2010-spillere

Publisert 20. november 2023

Jan-Petter Hauge har signert en flerårskontrakt med Fana IL Fotball for å løfte talentfulle 2010-spillere til nye høyder.

Dette er Corvus Energy Fana-akademiet

Publisert 9. september 2023

Fana-akademiet skal inspirere, motivere og forberede unge fotballspillere til å utvikle seg mot representasjonslag og toppfotball.

Corvus Energy Fana-akademiet klar for skoleåret 2023/2024

Publisert 13. august 2023

Corvus Energy Fana-akademiet etter skoletid har åpnet påmeldingen for kommende skoleår.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram